Рубрики: Фото

Віра Брежнєва вперше показала свої італійські хороми: мармур, високі стелі і вінтажні меблі

Відома українська співачка вперше показала апартаменти, в яких живе. Знаменитість давно переїхала жити до Італії, втім останнім часом проводить у цій країні більшість часу

Віра Брежнєва, відома українська співачка, вже давно дослідила для себе чудову країну Італію. Ще до початку повномасштабної війни знаменитість зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе мешкала на три країни, серед якої була й Італія. Після 24 лютого 2022 року артистка порвала усі зв’язки з росією, де довго жила й будувала кар’єру, та переїхала жити до Європи.

Нині відома артистка продовжує займатись професійною діяльністю, випускає нові пісні та займається благодійністю. Крім того, Віра Брежнєва активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто ділиться своїми фотографіями та розповідями про життя. Вчора, на Великдень, зірка привітала шанувальників зі світлим святом і вперше показала італійські апартаменти.

Віра Брежнєва вперше показала, в якій квартирі живе в Італії

У своєму блозі артистка опублікувала декілька кадрів, з яких можна скласти враження про місце, в якому зірка живе в Європі. Так, на одній з фотографій Віра Брежнєва показала великодні паски та яйця, а на тлі можна було помітити, що панорамні вікна в апартаментах співачки виходять на красивий зелений газон.

Крім того, відома українська співачка зловила неймовірний вид у вітальні своїх апартаментів. У захід сонця промені красиво пробивались крізь вхідні двері квартири й падали на вишуканий мармур. На кадрі виднівся красивий сад із яскраво-зеленими деревами, а також можна було дослідити, як саме виглядає вітальня Брежнєвої.

Слід зазначити, що зірка має відмінний смак, оскільки кімнату вона оздобила вінтажними меблями, картинами та гармонійним великим дзеркалом. Всі деталі ідеально пасують одне до одної та зливаються в один єдиний італійський стиль.

Віра Брежнєва зачарувала видом зі своєї вітальні в Італії

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни в рідній країні знаменитість засудила дії російської влади та армії. Наразі, мешкаючи в Європі, Віра Брежнєва активно займається волонтерською діяльністю та робить усе можливе, аби допомогти українцям.

Поділитися