Запальні танці Степана Гіги зустріли бурхливими оплесками: зал не міг сидіти без діла і невпинно підспівував

Відомий український артист Степан Гіга, який отримав нову хвилю популярності, днями показав, що таке справжня віддача під час виступу. Прихильники були вражені.

Степан Гіга вже давно отримав свою хвилю популярності, але по-справжньому він розкривається для молоді лише останні декілька років. Його композиції все частіше підкорюють український шоу-бізнес на сотні прихильників по всій Україні із задоволенням насолоджуються його післями на концертах чи вмикають їх вдома під час чергового застілля.

Цього разу, Степан Гіга виступав у Полтаві, де з самого початку зміг підняти настрій своїм прихильникам, бо виступ почався з найвідомішого хіта “Цей сон”. Прихильниці одразу підскочили зі своїм місць та принялися танцювати, плескати і підспівувати артисту. Звісно, біьшість з них знімали дійство на телефон, щоб назавжди залишити спогади про вечір не лише в своїй пам’яті.

Артист Степан Гіга вразив публіку своїми танцями на сцені
Артист Степан Гіга вразив публіку своїми танцями на сцені

Прихильники знають не лише одну пісню “Цей сон”. Можна помітити, як молодь по-справжньому кайфує від інших пісень Степана Гіги. Серед них “Дякую тобі, дружино”, “Третій тост”, “Все життя тебе чекав”. Як каже колега Гіги Павло Зібров, ця музика – це справжнє звучання істинної української творчості, яка набирає обороти з новою швидкістю та силою.

Взагалі, на Степана Гігу часто роблять речікси його пісень, але артист зізнається, що йому це не дуже подбається. Він не є прихильном такої молодіжної музики та зі всіх реміксів, які він чув, йому сподобався лише один – від лесі Нікітюк. Леся зателефонувала до артиста та попросила дозволу на створення нової композиції з використанням вже існуючої пісні артиста, а він залюбки на це погодився.

Артист Степан Гіга вразив публіку своїми танцями на сцені
Артист Степан Гіга вразив публіку своїми танцями на сцені

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини