Рубрики: Фото

Рейтинг маєтків ведучих “Хто зверху?”: як виглядають будинки Лесі Нікітюк, Притули, Фреймут і Педана

Ведучі "Хто зверху?" — дуже цікаві особистості. Дізнайтеся у матеріалі, як виглядають їхні маєтки та хто дійсно відобразив свій характер у власній оселі.

Психологи стверджують, що оселя — це продовження людини, і за стилем помешкання можна судити про характер власника. У ведучої програми “Хто зверху?”, Ольги Фреймут маєток помітно вирізняється серед інших її колег. По білих стінах, мінімалістичному інтер’єру одразу можна зрозуміти, що тут живе колишня ревізорка.

Внутрішнє убранство підкреслює натуральне дерево та розкішні меблі.

Ще більшою розкішшю може похизуватися Сергій Притула, який не раз вже показував помешкання, де живе зі своєю новою дружиною та всіма дітьми. Видно, що дизайнер доклав руку до ремонту житла ведучого, але справжній затишок він зробив сам зі своїми близькими. Втім, багато про дизайн інтер’єру знаменитий чоловік балакати не любить.

Житло Сергія Притули

А ось Леся Нікітюк і Олександр Педан можуть влаштувати справжню битву столичних квартир: зірки вирішили жити у багатоповерхівках. У популярної білявки — розкішні апартаменти, які виглядають дуже по-дівчачому. Все навколо чистеньке, біленьке, а сам стиль начебто натякає на французький шик. До війни у відомої хмельничанки був крихітний співмешканець: хвостатий друг Рафік, який дуже популярний серед фанатів селебріті.

Помешкання Лесі Нікітюк

У її колеги — все інакше. Темні стіни, багато дерева, а ще нестандартне рішення, як другий поверх. Дворівнева квартира дійсно вражає всіх, хто заходить у гості. Помешкання виглядає дуже інстаграмно, а сам шоумен не раз знімав у ній контент для свого блогу у мережі. Таке чимале житло було необхідністю свого часу. До речі, зараз дочка ведучого, яка стала студенткою, з’їхала від рідних.

Квартира Олександра Педана
Поділитися