Рубрики: Фото

“Симпатичніша за Мартиновську”: Володимир Ярославський з “МастерШефу” зізнався, що знайшов своє кохання

Зірка "МастерШефу" Володимир Ярославський відверто заговорив про кохання і показав ну дуже нестандартний поцілунок. Обраницею була не Ольга Мартиновська.

Володимир Ярославський. Герой цього матеріалу вже тривалий час радує своїх прихильникам кулінарним талантом та запальною харизмою. Тривалий час фанатки намагалися розгадати найголовнішу таємницю: чи має кухар обраницю у серці, адже він тримає свій сімейний стан, як секрет — за сімома замками.

Володимир Ярославський з МастерШефу зізнався, що знайшов своє кохання

Тривалий час прихильники підозрювали його у романі з колегою по “МастерШефу”, Ольгою Мартиновською. Дійсно зірки давали чимало приводів для того: разом проводили час не лише на знімальних майданчиках, а й навіть відпочивали. Далі — більше: виявляється популярний чоловік знайомий навіть з дочкою зірки. Втім, останнім часом все менше Вова згадує про свою компаньйонку. Він все більше концентрується на власній медійній кар’єрі та онлайн спілкується з прихильниками. Нещодавно знаменитість з СТБ дав новий привід для бухрливого обговорення у коментарях, розповівши, що знайшов своє кохання:

“Я знайшов своє кохання! Усім відомо, що справжню любов важко приховувати, про неї хочеться розповідати. Так, у мене є любов до українського фермерського продукту”, — натхненно написав Ярославський, показавши фото з кізочкою, яку лагідно цьомнув у мордочку.

  • У коментарях з іронією пригадали йому стосунки з Мартиновською, написавши:
  • “А ми думали, що ви любите Олю. Як кажуть, любов зла, полюбиш і… “
  • “Спочатку цілуєш кіз, а потім їх їж”
  • “Дама”, яку Вова цілує, симпатичніша за Мартиновську”

Нагадаємо, що Володимир лишився вірним своїй справі під час війни та виїздив за кордон, аби брати участь у благодійних обідах заради знедолених українців.

Поділитися