Рубрики: Фото

Форми ого-го: як виглядали до кардинального схуднення Настя Каменських і Оля Полякова (ФОТО)

Відомі українські співачки активно стежать за своєю фігурою, але існує дві сторони медалі: до та після схуднення. Артистки не соромляться показати себе у максимальній вазі.

Кожна українська співачка та артистка активно слідкує за своєю фігою, щоб завжди бути в тонусі та не давати хейтерам зайвих причин для обговорення. Звісно, це дуже складно і не кожна зірка може впоратися з дієтою та правильним харчуванням, саме тому можуть траплятися частенькі зриви і дівчата нерідко набирають зайву вагу.

Деякі зіркові дівчата досі намагаються привести свою фігуру до ідеального стану. Комусь це вдадося зробити, а хтось ще поки в процесі становлення свого ідеалу. Так чи інакше, в Мережі можна відшукати фотографії зіркових співачок у максимальній вазі. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як виглядали Оля Полякова та Настя Каменських у своїй максимальній вазі.

Оля Полякова

Зірка зізнається, що пік її зайвої ваги припав на реабілітацію після другої вагітності. За словами Ольги, тоді вона була надзвичайно великою і в тій Олі неможливо впізнати теперішню поп-діву. Полякова каже, що вона приклала дуже багато зусить для того, щоб привести себе до ідеальної форми і намагається й до нині займатися спортом.

Оля Полякова показала фото у максимальній вазі

Оля не раз проподила прямі ефіри у соціальних мережах разом зі своїм фітнес-тренером для того, щоб змотивувати своїх прихильників доглядати за собою та завжди підтримувати свою фігуру у відповідній формі.

Настя Каменських

Настю Каменських регулярно звинувачують у вагітності. Зірка вже втомилася спростовувати ці чутки і відверто зізналася, що зараз вона трішки погладшала, але активно продовжує займатися спортом і знаходиться на шляху до омріяної фігури.

Настя Каменських показала фото у максимальній вазі

Не дивлячись на те, що зараз прихильники кажуть про зайву вагу співачки, декілька років тому вона й справді була кругленька. Зірка часто носила обтягуючий одяг, який дуже не вигідно підкреслював її форми. Після цього артистка то сильно худла, то набирала вагу назад.

Поділитися