Рубрики: Фото

Настя Каменських показала романтичне фото з Потапом та спростувала чутки про розлучення: “Я з тобою, кохаю”

Настя Каменських підтвердила, що розлучення з Потапом її хейтери не дочекаються. Як привітала співачка коханого з Днем народження і про що повідала своїм прихильникам?

Зірка шоу-бізнесу Настя Каменських майже рік була найбільш обговорюваною персоною через відносини зі своїм чоловіком. Відомо, що у 2022-му зірки майже не з’являлися разом на світських заходах, а поп-діва і взагалі перестала публікувати спільні світлини з обранцем, яких до війни було повно на її сторінці в Інстаграмі.

Чутки підігрівалися і неординарними фразами з боку співачки, які вона казала у різних інтерв’ю. То вона розповідала, що у їхній парі ніхто нікого не тримає, то натякала, що начебто має ледь не вільні стосунки з Потапом.

Настя Каменських показала романтичне фото з Потапом

Втім, згодом артистка запевняла, що вона не збирається розлучатися з милим, а нещодавно, на його День народження підтвердила це завдяки фото. Настя дуже романтично привітала коханого зі святом та написала:

“Що б не сталося у цьому Всесвіті чи у якомусь іншому — я з тобою. Кохаю”

У коментарях, як завжди — аншлаг. Першим відповів, звісно сам репер, який написав, що обожнює свою дружину. Прихильники також не забарилися та висловили думки:

  • “Дуже дякуємо, любі, за цей щасливий кадр! Дивлячись на ваші щасливі посмішки, оновлюється віра, що справжня любов існує! Ви даруєте нам радість і надію! Обожнюємо вас!!!”
  • “Дуже щасливі за вас!”
  • “Вітаю! Бережіть один одного!!!”
  • “Рада, що у вас все добре. Гарна пара”
  • “Здоров’я йому!”

Звісно, не обійшлося і без гнівних фраз від хейтерів, які намагалися підколоти зірок. Проте, Настя на злісні коментарі не звертає уваги.

Нагадаємо, що Потап і Настя одружилися у 2019-му році. Дітей у зіркового подружжя ще немає, але Каменських не втрачає надії стати мамою.

Поділитися