Рожевий бантик і вушка Мікі Мауса: Сердючка показала, в якому образі прибула в Ліверпуль на Євробачення-2023

Андрій Данилко, відомий український музикант і творець легендарного образу Вєрки Сердючки, показав, в якому образі прибув зі своєю командою на виступ на Євробаченні-2023

Вже сьогодні, 9 травня, у Ліверпулі у Великобританії стартувало Євробачення-2023. Цьогоріч найвідоміший у всьому світі пісенний конкурс проходить від імені України, втім країна проведення була обрана інша в цілях безпеки учасників і гостей заходу. Темою змагання 2023 року стала “Об’єднані музикою”, а на конкурс прибули не лише учасники, а й відомі українські артисти.

Так, організатори Євробачення-2023 запросили низку відомих співаків з України виступити на конкурсі. Серед запрошених артистів опинилась і легендарна Вєрка Сердючка. Андрій Данилко, творець відомого образу, та його незмінна напарниця Інна Білоконь вже прибули до великобританського міста й поспішили поділитись з шанувальниками свіжими кадрами.

Андрій Данилко та Інна Білоконь прибули до Великобританії на Євробачення-2023
Андрій Данилко та Інна Білоконь прибули до Великобританії на Євробачення-2023

На своїй “фірмовій” сторінці Вєрки Сердючки в Інстаграмі Андрій Данилко поділився новими фотографіями, на яких продемонстрував, в якому образі його зустрічав Ліверпуль. Знаменитість обрав класичний для себе total black образ, а доповнив його яскравими вушками у стилі Мікі Мауса. Ще однією особливістю образу став рожевий бантик на обідку для волосся.

Андрій Данилко показав спільні фотографії зі своєю колегою та подругою Білоконь
Андрій Данилко показав спільні фотографії зі своєю колегою та подругою Білоконь

Відомий український артист позичив вуха Мікі Мауса і своїй подрузі та незмінній колезі Інні Білоконь, яка на сцені грає маму Вєрки Сердючки. Знаменитість також попозувала на камеру у стильному, незвичайному та яскравому образі. До слова, Інна Білоконь встигла “заразитись” від свого друга і також почала одягатись у все чорне. Одяг зірковий дует обрав зручний і простий.

Нові фотографії Андрій Данилко підписав коротко та зрозуміло, не вигадуючи нічого зайвого. Знаменитість підписав свіжі кадри, як є, зазначивши, що нині вони проходять реєстрацію в Ліверпулі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини