Руслана Лижичко показала сталевий прес та втиснулася у костюм, в якому виступала майже 20 років тому

Співачка Руслана Лижичко вкотре запалила серця всіх прихильників Євробачення, вийшовши у світ у костюмі, в якому виграла конкурс у 2004-му році.

Руслана Лижичко. Героїня цього матеріалу не просто співачка з України, а справжня революціонерка Євробачення, яка перевернула у всіх країни уявлення про те, яким має бути номер переможця конкурсу. Вона задала новий тренд на все незвичне, етнічне та національне, адже її “Дикі танці” — натхненні культурою Галичини та гуцулів.

Руслана таки виступить на Євробаченні-2023
Руслана Лижичко показала сталевий прес

Дивовижно, але досі у неї зберігся її костюм, майже 20-річної давнини, в якому вона тріумфувала тоді у Туреччині. Його артистка вдягла вдруге, зараз, під час Євробачення-2023 року та виступала у ньому на тематичних вечірках. Видно, що зірка тримає себе у відмінній формі, працює над сталевим пресом та з легкістю може вбратися у наряд, в якому танцювала ще 31-річною дівчиною.

Прихильники просто у захваті, адже, по-перше, мріяли побачити легенду на святі музики, а по-друге, з теплою ностальгією згадали, як Україна вперше взяла гран-прі конкурсу та зі значним відривом обскакала суперників. У коментарях із захопленням написали:

  • “Виглядаєте неймовірно”
  • “Дякуємо, наша Переможниця”
  • “Ви сильна і мужня! Дякуємо за все, що ви робите для країни, для людей!”
  • “Справжня крізь час, і не змінилася з часу, коли виграла євробачення, така ж енергійна і молода”
  • Руслана — ви легенда! Легенда української музики!!! Перший переможець. Кожен українець памʼятає ту ніч чи ранок після конкурсу, коли від щастя всі танцювали Дикі танці всюди, де були”

Нагадаємо, що Руслана Лижичко була всього другою артисткою за всю історію виступів України на Євробаченні, і першою, хто переміг від нашої держави на конкурсі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини