Рубрики: Фото

Ірина Сопонару з “Жіночого кварталу” виходить заміж: наступниця Кравець показала недешеву обручку від британця

Популярна гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару повідомила радісну новину та засвітила обручку у всій красі. Хто став обранцем знаменитості?

Ірина Сопонару стала надзвичайно відомою особистістю завдяки своєму відмінному та унікальному почуття гумору і нескінченному оптимізму. Вона проявила себе, як талантом акторка у “Лізі сміху”, а згодом засвітила і у “Жіночому кварталі”. Прихильники настільки полюбляють її, що сміливо вважають наступницею самої Олени Кравець.

Ірина Сопонару виходить заміж

Втім, не лише творчість цікавить фанатів селебріті. Її особисте життя давно бентежило всіх, хто стежив за знаменитістю. Які тільки романи не приписували акторці, допоки в одному з інтерв’ю вона сама відверто не розповіла, що має кохання у серці та обранця.

Він — підданий Британії, який займається бізнесом. Сьогодні, 16 квітня хлопець зробив нарешті пропозицію своїй милій Ірині.

“Тепер ми заручені”, — натхненно пише Сопонару та приймає вітання у коментарях.

Серед знаменитостей її привітали: модель Алла Костромічова, ведуча Леся Нікітюк та колега по сцені Тетяна Песик. Прихильники також не пошкодували теплих та приємних слів майбутній нареченій:

  • “Найкраща новина!!!!!!! Обожнюю вас”
  • “Нарешті цей день настав!!”
  • “Вітаю моя рибка. Це неймовірно”
  • “Поздоровляю!!! Довгі літа разом!!! Щастя та любові вам мої любі!!!!”
  • “Вауууууу!!!!! Це дуже крутооооо!!!! Вітаємо”
  • “Вітаю моя мила подруга! Дуже за тебе рада! Будь щаслива, прекрасна душа!”
  • “Ірочка, я бачила Вас разом у Лондоні. Ви чарівні. Наші вітання”

Нагадаємо, що Ірина Сопонару народилася у Чернівцях, але згодом переїхала до Києва. Попри повномасштабне вторгнення, зірка все одно працює на Батьківщині, але й не забуває про свого закордонного коханого.

Поділитися