Молодша дочка Ольги Сумської підкорила кадрами з фотосесії у човні, де прикрито лише найпотаємніше: оце фігура

Дочка популярної акторки Ольги Сумської росла тихою дитиною на очах у всіх прихильників, але нині підросла Анна Борисюк вирішила всім заявити про те, що вона вже стала абсолютно дорослою індивідуальністю.

Акторка Ольга Сумська віртуозно поєднала материнство та кар’єру. Знаменитість привела у цей світ двох донечок, які вже стали дорослими. Старша Тоня взагалі давно вийшла заміж та народила онуків своїй неньці. Молодша Анна ще студентка, яка тільки пізнає життя.

Родина Ольги Сумської

Втім, вже пані Борисюк почала показувати себе та заявляти про себе не як про дочку народної улюблениці та української Роксолани, а стала демонструвати свою індивідуальність. В Інстаграмі дівчина вирішила показати фото з прогулянки на сапі та постала у кадрі на пляжі. Всі побачили фігуру наступниці зірки та відправили їй купу компліментів. Сама ж вона написала ліричний вірш до своєї публікації:

“Це смішно: вірити в чортів,
В якихось мавок, лісовиків!
Учитель в школі нам казав,
Що інший світ тепер настав,
Що слід по відьмах, по чортах
Лишився тільки у казках…”

Молодша дочка Ольги Сумської

Сама ж Ольга Сумська не втрималася і також поділилася думкою про такі сміливі знімки своєї дочки. Вона написала:

“Ой, нене!”

Проте Анна на такі слова матері не стала відповідати. Цікавою видалася реакція старшої акторки, адже сама вона, бувши 31-річною жінкою, знімалася у серіалі “Роксолана”, де потрібно було зніматися заради видовищності буквально у чому мати народила. Ще довго знаменитість потім згадувала про свої враження від такого досвіду, а глядачі згадували її фігуру, яку запам’ятали на роки.

Нагадаємо, що Анна Борисюк лишилася в Києві під час повномасштабної війни. Її сестра Тоня лишилася у москві та зайняла позицію мовчунки, чим накликала хейт на всю родину, а в першу чергу на свою знамениту маму.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини