Тоня Матвієнко показала свого батька Петра Гончара: в цього чоловіка все життя закохана Ніна Митрофанівна

Маму співачки Тоні Матвієнко знають всі, а ось її тата побачити на публіці можна не часто. Як виглядає чоловік, який виховав співачку та які таємниці особистого життя йому не вдалося приховати?

Популярна співачка Тоня Матвієнко нещодавно показала в Інстаграмі, як виглядає її найрідніша людина. Її тато. Зірка дуже схожа на нього та неймовірно радіє спільному дозвіллю з ним.

Звати батька Антоніни — Петро Гончар. Він художник. З дитинства мав цікаву долю: народившись у 1949-му році, його було всиновлено братом свого батька, Іваном Гончаром. Цікаво, що насправді по-батькові тато співачки — Григорович, але усюди зазначається, що він успадкував своє друге ім’я все ж таки від свого дядька.

Проживаючи з неймовірно талановитим митцем, майбутній чоловік Ніни Матвієнко також став захоплюватися художньою творчістю та згодом і сам почав малювати.

А ось з матір’ю своїх дітей він одружився у 1971-му році. Пару познайомив спільний друг Олесь Харченко, учасник квартету “Явір”. Стосунки закрутилися дуже швидко, а згодом Петро переїхав до обраниці в її столичну квартиру. Згодом у подружжя з’явилися діти. Спершу народилися старші хлопці, а потім вже у цей світ привели свою донечку.

Тоня Матвієнко показала свого батька Петра Гончара

Не обходилося і без проблем у шлюбі. Сама Ніна Митрофанівна згадувала, що їхній союз тримається, бо навчилися пробачати:

“Я переживала якісь речі, зради. У мене теж були захоплення, я це розуміла, відпускала. Я бачила, як він зацікавлювався”

Тоня Матвієнко показала свого батька Петра Гончара

Втім, до повномасштабного вторгнення була інформація про те, що нібито зірки планують розлучитися. Проте, обидва переглянули своє рішення та вирішили попри все і далі бути разом.

Нагадаємо, що родина Ніни Матвієнко проживає в одному будинку, майже у повному складі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини