Спливли фото вагітної Олі Фреймут: як змінилася зірка при надії і чому вона виступила проти пологів в Англії

Популярна ревізорка і ведуча Оля Фреймут віртуозно поєднала материнство та свою кар'єру. Нещодавно завірусилися у мережі її вагітні світлини. Невже на підході четверта дитина?

Зірка “Нового каналу” Оля Фреймут може похвалитися багатою родиною. Вона стала мамою тричі та з гордістю завжди розповідає про своїх діток. Знаменитість довела, що можна з легкістю поєднувати роботу на телебаченні і виховання малюків.

Де зараз живе Ольга Фреймут
Спливли фото вагітної Олі Фреймут

Втім, у мережі досі час від часу спливають її вагітні світлини. Нещодавно “завірусилися” фото, де ревізорка позує з акуратним животиком у червоній сукні та твідовому жакеті. Разом зі знаменитістю позувала також і її старша дочка Злата.

Це архівні фото Ольги з тих часів, коли вона носила під серцем свою другу дитину. Тоді, у 2016-му році знаменитість не хотіла розкривати імені свого обранця, якому готувалася подарувати маля. Проте, ведуча проговорилася про те, що первістка народжувала у Британії. Справа в тому, що саме на Туманному Альбіоні Фреймут зустріла першого чоловіка. Там же ж привела у світ і свою маленьку принцесу.

Спливли фото вагітної Олі Фреймут

Проте, молодше покоління вирішила нікуди не везти та аргументувала, чому їй хочеться народжувати в Україні. Виявляється дався в знаки досвід роботи на проєктах з інспекції.

“… Я вивчила цю галузь дуже докладно, як інспектор, і знаю, куди йти, а які пологові будинки обходити десятою дорогою”, — поділилася телеведуча.

Згодом вже стало відомо ім’я обранця знаменитості. Ним став Володимир Локотко, а у 2016-му році Ольга народила йому синочка Валерія. Буквально за рік народилася друга дитина. На цей раз донечка, яку назвали Євдокією.

Нагадаємо, що для Олі Фреймут шлюб з батьком своїх двох малюків став третім. Одружилися знаменитості у 2017-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини