Єгор, Ігор та Ілля: як виглядають чоловіки Марічки Падалко, Людмили Барбір і Наталії Мосейчук

Найпопулярніші зірки "1+1" Марічка Падалко, Людмила Барбір і Наталія Мосейчук показали своїх чоловіків. Дізнайтеся у матеріалі, як виглядають обранці знаменитостей.

Ведучі телеканалу “1+1” стали справжніми кумирами українців. Прихильників цікавить не лише діяльність улюбленців на телебаченні, а й їхнє особисте життя. Так родини Марічки Падалко, Людмили Барбір, Наталії Мосейчук опинилися у центрі уваги.

Зірка ТСН свого часу вийшла заміж за Єгора Соболєва. Цей шлюб став другим у житті знаменитості. Своєму обранцеві дикторка подарувала трійко дітей. Всі разом щасливо проводили час у Києві, подорожували Україною. Втім, війна розлучила родину. Чоловік Марічки вирішив піти на фронт, захищати Батьківщину. Звільнивши Ірпінь, він продовжив свій бойовий шлях та поїхав на схід. Попри всі обставини з коханою є можливість побачитися.

Марічка Падалко зі своїм чоловіком
Марічка Падалко зі своїм чоловіком

Якщо Падалко не приховує своє сімейне життя, то Наталія Мосейчук намагається тримати дистанцію у цьому питанні зі своїми прихильниками. Досі не відомо, хто ж був її першим чоловіком і кому вона подарувала первістка. Втім, про своє друге кохання ведуча говорить з натхненням, хоча й не так часто, як хотілося б її фанатам. Зірка укладала другий шлюб вже у досить зрілому віці. Звати половинку “залізної леді” “плюсів” Іллею. Він веде непублічний спосіб життя.

Наталія Мосейчук показала єдиного чоловіка, який зробив з неї жінку-квітку

Притримується думки про те, що “щастя полюбляє тишу” і Людмила Барбір. Ведуча “Сніданку” лише пару разів наважувалася говорити про особисте. Її коханого звати Ігорем. Разом з милим вона розділяє інтерес до спорту та привчає до цього і їхнього спільного сина. Попри всі чутки про “романи” з Русланом Сенічкіним, ведуча лишається вірною своєму чоловікові та ні в якому разі не планує розлучення.

Родина Людмили Барбір
Родина Людмили Барбір

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини