Молодша дочка Ольги Сумської показала свого батька Віталія: з цим чоловіком акторка зрадила у шлюбі з іншим

Акторка Ольга Сумська має дуже насичене особисте життя. Дізнайтеся, хто таки наважився завоювати її серце і кому вона подарувала свою другу дочку.

Ольга Сумська стала не просто популярною, а легендарною акторкою українського кінематографа. Знаменитість прославилася на всю країну завдяки своїй ролі Роксолани у серіалі про бранку османів. Втім, не лише творчість цікавить прихильників зірки, а і її особисте життя. А воно у неї було насиченим.

З першим обранцем, Євгеном Паперним, стосунки геть не склалися, хоча і йому актриса подарувала свою першу донечку Тоню. І хоча шлюб здавався перспективним, довго прожити разом не вдалося.

Молодша дочка Ольги Сумської показала свого батька Віталія

Кохання спіткало Ольгу зненацька. Вона закохалася без тями у Віталія Борисюка. Після розлучення з колишнім, Сумська обросла великою кількістю чуток про те, що вона начебто ледь не направо та наліво зраджувала своєму екс-чоловікові. Втім, час минув, пристрасті вляглися, а зірка змогла заново побудувати свою нову родину.

У 2002-му році народилася донечка Анна, яка стала точною копією свого тата. До речі, зараз дівчина стала зовсім дорослою, поступила навчатися акторській майстерності та активно веде сторінку в Інстаграмі. Там вона і показала архівне фото, де ще крихітною сидить на руках у батька. Прихильники пані Борисюк лишили їй купу компліментів, написавши:

  • “Анна схожа на тата, значить буде щасливою”
  • “Дуже, дуже подібні”
  • “Ой, так схожі дуже. Прямо ти така мила на цьому фото така смішна маленька дівчинка”

Нагадаємо, що нині не відомо, які стосунки має родина Ольги Сумської з її старшою дочкою Антоніною Паперною, яка досі не обмовилася і словом про повномасштабну війну в Україні, та лишилася жити у москві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини