Олена Мозгова показала себе у 18 років: тростиночка з вилицями, як в Анджеліни Джолі і мрія Пономарьова

Олена Мозгова вразила всіх, показавши архівну світлину. Як виглядала екс-дружина Олександра Пономарьова, коли їй було 18 років і чи дійсно вона змінилася з віком?

Олена Мозгова вже давно прославилася на теренах України. Зірка, наступниця геніального Миколи Мозгового, багато займалася творчістю, продюсувала знаменитостей. Втім, її тато завжди радів, коли бачив її на сцені у ролі співачки.

Нещодавно екс-дружина Пономарьова показала свій вихід до глядачів у 18 років. Вона позує у шкірянці і з мікрофоном у руках.

“Архіви не горять! Складно сказати скільки мені тут років, приблизно 18-19. Співачки з мене не вийшло, і я не шкодую про це, а ось фото спогади залишились”

Олена Мозгова показала себе у 18 років

У коментарях знаменитість підтримали, написавши:

  • “Але ж Ви співаєте і непогано. А ті, хто часто “співає” зі сцени, то він тільки думає, що співає, бо йому це хтось навіяв. І ніякої самокритики і сумнівів”
  • “Олено, Ви чарівна жінка і прекрасна людина, у такого тата іншої доні не могло бути, захоплююсь Вами”
  • “Чому не вийшло? Навіть дуже вийшло! У Вас гарний голос, манера виконання. Ви справжня! Продовжуйте співати!”
  • “Мені подобається, як ви співаєте…”

І хоч Олена Мозгова не випускає власних дисків і не гастролює країною, на сцену у пам’ять свого знаменитого батька таки виходить та радує своїм голосом прихильників. Не раз вона переспівувала ліричні композиції тата, викликаючи захоплення.

Цікаво, що у шлюбі зі співаком Олександром Пономарьовим, зірка так і не записала хітів у дуеті. Її обранець завжди йшов своїм шляхом, а згодом погляди на життя у пари і взагалі розійшлися.

Нагадаємо, що зараз Олена Мозгова — заміжня, своєму коханому народила дочку. Під час повномасштабного вторгнення не виїхала з Києва.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини