Мішина показалась у бікіні після того, як висушила себе у спортзалі: така тонесенька, що навіть тіні не видно

Відома українська актриса Ксенія Мішина показалась у стильному монобікіні на відпочинку. Зірка продемонструвала стрункість після екстремального схуднення буквально до кісток

Ксенія Мішина сьогодні є однією з найвідоміших українських актрис. Знаменитість почала будувати свою кар’єру десяток років тому, а до сьогоднішнього дня зуміла досягти неабияких вершин. Крім професійних досягнень, знаменитість зуміла досягти успіху й в особистому житті – зірка успішно виховує сина Платона.

Встигає Ксенія Мішина і за собою стежити. Так, нещодавно підписники знаменитості спостерігали на її особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, як актриса худла. Знаменитість показала процес свого перевтілення. Актриса розповіла, що звернулась до фахівців, які підібрали для неї спеціальне правильне меню та розробили системи тренування.

Актриса Ксенія Мішина показувала процес свого схуднення на особистій сторінці в Інстаграмі
Актриса Ксенія Мішина показувала процес свого схуднення на особистій сторінці в Інстаграмі

Після схуднення, зізналась відома українська актриса, вона почала себе дуже чудово почувати. Навіть без особистого зізнання зірки можна було помітити, що в неї дуже покращився настрій. Тепер актриса активніше веде особистий блог і постійно ділиться останніми новинами зі свого життя. Так, наприклад, нещодавно знаменитість продемонструвала фотографії з пляжу.

На нових кадрах Ксенія Мішина позувала в одному зі столичних спа-готелів. Разом зі своїм сином Платоном зірка вирішила відпочити на свіжому повітрі та покупатись у басейні просто неба. Знаменитість одягла чорний стильний монобікіні з цікавим принтом на лямках. Для фотографії актриса розпустила волосся, а її шкіра вже встигла помітно загоріти.

Ксенія Мішина показала нові фотографії з пляжного відпочинку біля басейну
Ксенія Мішина показала нові фотографії з пляжного відпочинку біля басейну

У коментарях до нового допису шанувальники засипали відому українську співачку компліментами. Користувачі мережі зазначили, що схуднення дуже пасує Ксенії Мішиній. Ба більше, фанатки знаменитості зазначили, що вона для них є прикладом жіночності та краси, привабливості та витонченості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини