Рубрики: Фото

Маша Полякова показала фото з бойфрендом: як виглядає потенційний зять Олі Полякової, який полишив Україну

Старша дочка Ольги Полякової чи не вперше представила прихильникам в Інстаграмі свого кавалера. Як виглядає і чим займається потенційний зять Суперблондинки, а також чому він не служить?

Дочка відомої співачки Олі Полякової активно веде сторінку в Інстаграмі і за кількістю підписників має всі шанси перевершити свою суперпопулярну маму. Марія ділиться зазвичай контентом зі свого життя: навчання, прогулянки з друзями, а нещодавно вона показала навіть свого хлопця.

Маша Полякова показала фото з бойфрендом

Разом з милим дівчина зараз проживає у Європі, де навчається та мандрує. Відомо, що мама Марії відправила її гризти граніт науки за прикладом Тіни Кароль: у Британію. Компанію їй склав, схоже її обранець, який також є студентом.

Імені коханого Полякова-молодша не розкриває, лише ділиться знимками з ним. Невідомо також, скільки років хлопцю, але, судячи з вигляду, можна припустити, що перед нами пара вісімнадцятирічних однолітків.

Маша Полякова показала фото з бойфрендом

У коментарях підписники засипали дочку співачки компліментами, а ось з її половинки не забули покепкувати, порівнявши зовнішність юнака з Максимом Галкіним, чоловіком Пугачової. Помітили також, що молоді люди між собою навіть чимось схожі.

Відомо, що Оля Полякова знає про обранця своєї дочки. Вона ніколи не висловлювалися публічно про стосунки дочки у негативному тоні. Навпаки з якоюсь навіть теплотою у голосі згадувала про те, що Машу хлопець на її День народження повіз у Париж.

Нагадаємо, що в Олі Полякової є ще друга дочка на ім’я Аліса. Дівчинка також зараз зайнята навчанням, але так, як вона ще досить маленька, то вчить тільки шкільні уроки. Сама ж Суперблондинка лишилася у Києві разом зі своїм чоловіком Вадимом. Зірка активно дає концерти, а також знімається у проєкті “Дорослі дівчата” разом з Машею Єфросініною.

Поділитися