Молодше телеведучої на 20 років: як виглядає молодий коханець Надії Матвєєвої, який “обскакав” Костіцина

Надія Матвєєва здивувала всіх подробицями свого особистого життя. Зірка розповіла, що у неї є обранець, набагато молодший за неї. Дізнайтеся, що відомо про юнака, який всім серцем покохав ведучу.

Надія Матвєєва давно підкорила мільйони українців і своєю харизмою, і добрим серцем. Втім, її фанатам цікава не лише її творчість, а й особисте життя, яке, як у майже кожної творчої людини, є дуже насиченим.

За плечима у зірки 2 шлюби і, на жаль, 2 розлучення. З першим обранцем вона народила дитину, але стосунки не склалися. Свого наступного обранця знаменитість зустріла на роботі. Ведуча спершу мала службовий роман, який переріс у надійні міцні відносини. Чоловік надихав майбутню всеукраїнську кумирку та підштовхнув її стати зіркою. Прожила з обранцем, на ім’я Валерій, дикторка цілих 12 років.

Як виглядає молодий коханець Надії Матвєєвої

Телевізійна кар’єра також принесла Матвєєвій цікаву амурну історію. Кілька років тому її підозрювали у романі з Павлом Костіциним. Раз під час зйомок зірки СТБ навіть домовилися одружитися, чим не слабо здивували всіх, включаючи знімальну команду. Проте, це виявилося лише дружнім жартом.

Як виглядає молодий коханець Надії Матвєєвої

А ось минулого року Надія з усією серйозністю розповіла про те, що зустріла нове кохання. Імені обранця не розкриває, але повідала неймовірну подробицю. Виявляється, її милий набагато молодший за неї. Втім, різниця у цілих 20 років пару не бентежить. І хоча такого роду стосунки були табу для ведучої, вона поринула у них із задоволенням. Зі своїм бойфрендом знаменитість, звісно обговорила цю тему. Для обох віковий розрив став викликом, але пара вирішила, що подолає все.

Цікаво, що милого зірки, попри його вік, немає у соціальних мережах. Матвєєва підкреслює, що хлопець дуже серйозний і не потребує публічного життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини