Рубрики: Фото

Недарма Цибульська розбила сім’ю: колишня Дзідьо Славія показала, як розквітла після розлучення з чоловіком

Відома українська співачка показала свою свіжу фотографію. Неозброєним оком можна помітити, що Славія має просто відмінний вигляд. Зірка буквально розквітла на очах

Ярослава Хома-Притула є відомою українською співачкою. У часи повномасштабної війни знаменитість продовжує активно будувати кар’єру та виступає з благодійними концертами. Так, наприклад, нещодавно артистка завітала до Львова, де заспівала, аби зібрати кошти на благодійність. Шанувальники оцінили образ, в якому зірка прийшла на захід.

Славія обрала чорну довгу сукню з вишитим корсетом. Доповнила свій образ знаменитість стильними туфлями та мінімальною кількістю аксесуарів. Зачіска в Ярослави Притули була простою, але від того не менш витонченою та максимально підходящою під загальний образ.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як нині виглядає

Шанувальники оцінили новий образ, в якому Ярослава Хома-Притула виступила на благодійному концерті. Користувачі мережі зазначили, що знаменита українська співачка має чудовим вигляд, а останнім часом вона ніби розквітає. Підписники Славії у коментарях до її нового допису в соціальній мережі Інстаграм.

Дзідзьо та Славія розлучились два роки тому після 20-річних стосунків

Нагадаємо, що відомий український музикант розлучився зі своєю першою та єдиною дружиною Ярославою Притулою 2021 року. Тоді навколо цієї новини точилось багато суперечок і чуток. Зокрема, багато шанувальників були впевнені, що дружина пішла від Михайла Хоми через його зради. Причиною появи таких чуток стала близька дружба артиста та його колеги Олі Цибульської.

Насправді ж усе це – просто чутки, які зірковий дует встиг спростувати. Розлучились Михайло Хома та Ярослава Притула через негаразди в стосунках. Тоді фронтмен гурту Дзідзьо зізнався, що деколи краще просто відпустити людину, ніж насилу зберігати стосунки, в яких погано обом. Зіркова пара була разом понад 20 років, 10 з яких вони перебували в офіційному шлюбі.

Поділитися