Рубрики: Фото

Завагітніла від іншого заради мистецтва: Лілія Ребрик показала пишний живіт, у якому маля не від Андрія Дикого

Лілія Ребрик показала фото з вагітним животом, чим не слабо розбурхала мережу. Розповідаємо про всі секрети акторки і її мотив стати жінкою при надії заради мистецтва.

Популярна теле і кінозірка Лілія Ребрик свого часу вразила всіх, показавши фото з круглим вагітним животиком. Зірка зачарувала мережу своїм образом у повітряній сукні та викликала неабияку дискусію серед фанатів.

Лілія Ребрик показала всіх своїх дітей

Коли Лілія Ребрик завагітніла втретє?

Відомо, що артистка давно є заміжньою. Її обранцем став Андрій Дикий, хореограф і також публічна особа. Популярна білявка подарувала йому двійко донечок, яких назвали красивими давніми іменами: Поліна та Діана. Дівчатка стали справжньою втіхою для своїх батьків.

Проте, під час зйомок третього сезону комедії “Папаньки” у мережі з’явилися фото на яких Лілія позувала знову з округлим животиком. Втім, малюка у світ так і не привела. Та й не могла, адже вагітність була бутафорською, а “дитина” виявилася нічим іншим, як накладкою під сукню.

“Вагітна втретє” Лілія Ребрик

Ребрик була дуже задоволена своєю роллю та пригадувала, що під час фільмування другого сезону серіалу і дійсно була при надії. А ось її героїня за сценарієм — ні. Вона не могла і уявити, що згодом все зміниться.

До речі, знаменитість пригадувала, що вона зверталася до свого попереднього досвіду, коли їй випало грати майбутню матусю.

У “Папаньках” Лілія була дружиною відомому коміку Єгору Крутоголову. Про них ще довго ходили чутки, що начебто зірки мають роман. Втім, обидва все спростували та запевнили, що ніяких стосунків, окрім дружніх не мають, адже давно зустріли половинок.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик — це не справжнє ім’я, а творчий псевдонім, який народився задовго до всеукраїнської популярності. Батьки нарекли її Ліліаною, а у дівоцтві акторка носила прізвище Тодорюк.

Поділитися