Рубрики: Фото

Як виглядають і чим займаються всі діти Арсена Мірзояна не від Тоні Матвієнко: юнаки стопами тата не пішли

Арсен Мірзоян до шлюбу з Тонею Матвієнко вже мав родину. Як виглядають всі його сини від колишньої дружини, які лишилися жити з мамою?Дізнайтеся у матеріалі.

Арсен Мірзоян — популярний співак, який має непересічне особисте життя. Після років, проведених у шлюбі зі своєю колишньою дружиною Анною, він раптово закохується у Тоню Матвієнко. Роман починає бурхливо розвиватися, але про минулу родину артист не забуває.

Від колишніх стосунків він має двох синів, яких звати Влад і Артем. Після розлучення мами з татом вони лишилися жити у рідному Запоріжжі. Проте, зі знаменитим батьком зв’язку не втратили.

Арсен не один раз показував, що активно проводить час зі своїми наступниками: то їздить у Карпати, то проводить час у спортзалі. До речі, старший з юнаків вже зовсім дорослий та закінчив школу. Щоправда, співак не розповідає, куди поступив здобувати вищу освіту хлопець. Молодший — ще робить уроки, ходить на літні канікули і поки потребує батьківської турботи, як найбільше.

Як виглядають і чим займаються всі діти Арсена Мірзояна

Чи спілкується Тоня Матвієнко з дітьми свого чоловіка від першого шлюбу?

Попри те, що співачка не розповідає подробиць свого особистого життя, з публікацій в Інстаграмі стає зрозуміло, що дітей свого обранця вона приймає і своєю увагою їх не обділяє.

Останні спільні світлини з дітьми знаменитості показали з Дня вишиванки. До речі, знайомі хлопці і зі своєю молодшою сестричкою Ніною. Всі рідні забралися разом у наших національних костюмах та відвідали сім’єю до свята музей Гончара.

Як виглядають і чим займаються всі діти Арсена Мірзояна

Нагадаємо, що у Тоні Матвієнко також є дитина від першого шлюбу. Дочка Уляна нині вже дуже доросла. Є інформація, що минулого року дівчина виїздила за кордон. Чи повернулася вона назад у Київ — мама не розповідає.

Поділитися