12-річна дочка Ані Лорак показала куртку за 25 тисяч гривень: натякає, що мама повернулася на сцену?

Популярна співачка Ані Лорак поділилася новою світлиною з прихильниками, яка враз стала обговорюваною у мережі. Дізнайтеся, яку куртку за шалені гроші придбала зірка своїй дитині.

Ані Лорак минулого року відзначилася сповна, через замовчування повномасштабної війни в Україні. Знаменитість від 24-го лютого не знайшла слів ні підтримки, ні співчуття для своїх колишніх співгромадян. Лише влітку 2022-го поділилася публікацією, де висловила свої емоції.

Як не намагалася співачка обходити тему вторгнення та зникнути з медійного простору, все одно їй не вдалося сховатися від публічного осуду і обговорення своєї персони. Нове фото з дитиною викликало чималу дискусію.

5 днів тому Лорак привітала свою дочку Софію з Днем народження. Коментарі, як і під всіма іншими публікаціями у знаменитості приховані, проте, знайти річ, у яку вбрала дівчинку Ані — не важко. На ній брендова джинсовка люксового сегменту, бренду Alexandr Wang. Коштує вона не мало, не багато — 635 євро, що за нинішнім курсом — понад 25 тисяч гривень.

Дочка Ані Лорак показалася у брендовій куртці за 25 тисяч

Схоже, у знаменитості справи і дійсно ідуть непогано. Хоча в Україні вона лишилася всіх своїх нагород та заслужила статус одіозної зірки, а деякі громадські організації навіть внесли її у список зрадників, за кордоном вона досі користується популярністю. Виступи продовжуються, нові пісні пишуться, словом кар’єра артистки процвітає.

Дочка Ані Лорак показалася у брендовій куртці за 25 тисяч

До речі, її на приватному концерті бачили і в 2022-му році. У розпал боїв вона співала пісні у Вірменії. Згодом публікувала фото, що полишила рф і була тривалий час в Іспанії. Щоправда, не відомо, чи повернулася зірка знову до москві.

Нагадаємо, що екс-чоловік Ані Лорак, Мурат, категорично не підтримує росію і напротивагу своїй колишній, не соромиться підтримувати Україну.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини