“У нас поповнення”: кохана жінка екс-чоловіка Ані Лорак здивувала мережу гучним повідомленням

Зовсім нещодавно стало відомо про те, що турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу почав роман з Анастасією Фоксі. І їхні стосунки розвиваються дуже стрімко.

Щасливі новини прийшли зі світу турецької спільноти та шанувальників зірок – Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фокс оголосили про поповнення в сім’ї! Після того, як стало відомо про їхні романтичні стосунки, пара не приховувала своїх почуттів та активно ділилася враженнями від нового етапу у своїх життях.

Мурат Налчаджиоглу, відомий турецький бізнесмен, та Анастасія Фокс, відома українська модель та блогер, заявили, що вони відчувають, що їхні душі співзвучні. Вони розповіли, що вже з першої зустрічі вони відчули, ніби знали одне одного все життя, і зараз вони з’єдналися, щоб разом продовжити свій життєвий шлях.

КО
Кохана екс-чоловіка Ані Лорак заявила про поповнення

Проте, поповнення в сім’ї Мурата та Анастасії не стосується вагітності дівчини, як можна було би припустити. Натомість, пара з радістю представила свого нового члена сім’ї – песика. На своїй сторінці в Instagram, Фоксі написала про свою любов до Мурата та поділилася знімком з новим пухнастиком, показуючи, що сім’я стала ще більш затишною та повною любові.

Варто зазначити, що Мурат Налчаджиоглу розлучився зі своєю другою дружиною, візажисткою Лілією, лише недавно. Їхній шлюб тривав менше року. Першою дружиною бізнесмена була відома співачка Ані Лорак, з якою вони виховують дочку Софію.

З’явлення нового члена сім’ї стало свіжим вітром у житті Мурата та Анастасії, який, безумовно, подарує їм більше радості та щастя. Нехай ця нова сторінка в їхньому житті буде сповнена любові, затишку та взаємної підтримки!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини