Рубрики: Фото

Світлана Лобода без макіяжу і фотошопу: співачка показала своє обличчя і величезні губи зблизька (ФОТО)

Українська співачка Світлана Лобода знаменита не лише своїм талантом, але й зовнішністю. Пухлі губи артистки не залишають нікого байдужими, а тепер зірка показалася без макіяжу.

Відома українська співачка Світлана Лобода може похизуватися своєю красою. Зірка неодноразово зʼявлялася у кліпах з яскравими та вишуканими образами, але мало хто знає, які зірка виглядає в реальному житті без косметики. Співачка вирішила поділитися зі своїми прихильниками ексклюзивними кадрами.

На фотографії, яку опублікувала Світлана в Мережі, можна побачити, що зірка не використовувала жодних фільтрів та не наносила макіяж. Для прогулянки зірка обрала звичайну майку чорного кольору і не робила ніякої зачіски. Лобода була справжнім прикладом натуральності.

Світлана Лобода показалася без макіяжу

Не дивлячись та безгоданний вигляд, Світлану Лободу продовжуть поливати брудом у соціальних мережах. Справа в тому, що зірка зустріла повномасштабне вторгнення в росії, де проживала доволі тривалий час, але через 2 місяці вона повернулася до України, де намагається перейти з російської на українську мову, веде волонтерську діяльність, про яку не розповідає і співає пісні соловʼїною.

Однак, прихильники вважають, що це лише замилювання очей і Світлана, знаючи, що росія програє у війні і кожен, хто стане на її бік буде дуже довго відмиватися від ганьби, вибрала Україну. В коментарях нерідко можна побачити негатив як від російських прихильників, так і від українських.

  • “Також чекаємо хіти перекладені українською. Бери приклад з Монатіка Барських і інших”,
  • “Як же їй погано без росії”,
  • “Ця ку*ва в 2014 році кричала, що немає різниці, на якій мові говорити, а тут вже різко перевзулася”, – пишуть незадоволені прихильники Світлани Лободи.
Лободу поливають брудом в Мережі
Поділитися