Рубрики: Фото

“Всі недоліки від батька”: “МастерШеф” Ольга Мартиновська показала ріднісне фото своїх батьків

Видатна кулінарка, переможниця та суддя головного кулінарного проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська чи не вперше показала своїх батьків в Мережі.

Переможниця одного з сезонів проєкту “МастерШеф”, а також суддя відомого кулінарного проєкту Ольга Мартиновська дуже рідко показує в Мережі фото своїх батьків. Зірка не любителька показувати рідних людей на загал своїм прихильникам, але цього разу вирішила зробити виключення з правил.

Зірка опублікувала серію знімків від фотографині Дарини Мангубі. Батьки позують у вишиванках, тепло посміхаючись в камеру, а батько Мартиновської лагідно обіймає свою дружину. Фотографії просочені теплом і коханням двох людей, які не покидають одне одного вже багато років. На наступних знімках Оля доєдналася до своїх батьків разом з донечкою Вірою.

“Мама каже, що всі мої недоліки то від батька! А всі класні якості – то мамине. Нехай так буде, тато для мене і для Віруні найкращий, бо НАШ”, – ділиться Ольга Мартиновська.

Ольга Мартиновська показала своїх батьків

Також Ольга зауважила, що вона дуже схожа на свого батька, але на думку редакції Добрі новини в ній більше якостей від мами: ніжний люблячий погляд та легка усмішка точно мамині, а-от войовничий характер, завдяки якому зірка досягнула дуже багато у своєму житті та карʼєрі – це точно від батька.

Ольга Мартиновська показала своїх батьків

Прихильники у коментарях засипали батьків Мартиновської компліментами. Хтось каже, що жінка схожа більше на маму, а хтось – на батька, але один з прихильників зауважив, що мама і тато зірки дуже схожі один на одного, а Оля від кожного з них почерпнула найкращі якості, тому й виросла такою красунею.

“Для початку, варто зауважити, що батьки між собою схожі, як наслідок – доня мамина і татова”

Поділитися