Ані Лорак набрала пікову вагу: стала ширшою, ніж коли була вагітна від Мурата у молодості (ФОТО)

Популярна співачка Ані Лорак засвітилася на одному з пляжів у Греції та здивувала своєю фігурою. Як змінилася артистка, яка всіх раніше вражала спортивною фігурою?

Ані Лорак минулого року стала частиною культури “Кенселінгу”, коли через своє мовчання про війну стала небажаною гостею в українському медіапросторі. Зірка, хоч стала робити публікації в Інстаграмі про своє життя, але так і не наважується відкривати коментарі під фото.

Перестала поп-діва викладати і сторіз зі простими кадрами про своє життя. Майже всі світлини постановочні з купою фотошопу. А ось у мережу просочилося відео про те, як і де відпочиває виконавиця. Виявляється, знаменитість влаштувала собі відпустку на хвилях, не забувши прихопити із собою нового обранця. У телеграм-каналах жваво обговорюють, як змінилася у вазі екс-дружина Мурата Налчаджиоглу.

Ані Лорак набрала пікову вагу

До речі, Лорак вже була раз на піку вазі. Це сталося під час і після вагітності, коли Ані привела у світ свою дочку Софію. Цікаво, що у той період вона активно виступала та не цуралася камер. Втім, зірка згодом з головою пішла у спорт та за вельми короткий час досягнула успіху у боротьбі із зайвою вагою.

Ані Лорак набрала пікову вагу

Навіть коли розлучилася з Муратом, виглядала настільки сенсаційно, що у неї закохався молодий саунд-продюсер. Співачка не довго крутила з ним роман, який так і не переріс у серйозні стосунки. Далі виконавиця тривалий час була сама, але все одно фанати сподівалися на возз’єднання родини своєї кумирки. Втім, зараз це точно пройдений етап, адже Налчаджиоглу у червні цього року одружився з українкою.

Нагадаємо, що Ані Лорак досі не розповіла, чи змінила своє місцепроживання. Раніше, після 2014-го року мешкала у росії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини