Мобілізований Козловський, Соболєв, Салем, Дікусар показали хвацькі фото у піксельній формі: наші захисники

Сьогодні майже всі українці стали на захист країни. Чимало зірок зараз також в окопах. Дізнайтеся, як триває служба у знаменитостей та кого прихильники вважають найкрасивішим воїном.

2022-й рік змінив життя кожного українця. Війна стирає майже все: соціальний статус, колишні промахи і навіть здобутки. Чимало знаменитостей, які сяяли на сцені і телебаченні, сміливо пішли на фронт.

Журналіст та політичний діяч Єгор Соболєв був одним з перших, хто взяв зброю до рук. Чоловік Марічки Падалко рідко зараз з’являється у медіапросторі, але для його прихильників — це велика подія. Знаменитість чекають назад сотні українців, вдячних за оборону країни. До речі, він був одним з тих, хто звільняв Ірпінь. Його популярна дружина не знаходила собі місця і не стримувала сліз, коли нарешті змогла побачити свого обранця. Проте він на досягнутому вирішив не зупинятися та пішов далі визволяти наші землі. Нещодавно зміг нарешті побачитися зі своїми дітьми у Києві, але після нетривалої зустрічі повернувся назад у поля.

Козловський, Соболєв, Салем, Дікусар показали фото з передової

Здивували всіх Даніель Салем та Дмитро Дікусар. Зірки “плюсів” до 2022-го не відрізнялися любов’ю до воєнного ремесла, але, коли загроза підійшла до наших кордонів, сміливо пішли на фронт. Кадрами зі свого нинішнього буття діляться вкрай рідко, у силу своєї професії. Проте, шанувальники дуже раді їх бачити щоразу. Фанати відзначають, що обидва дуже змужніли та сильно змінилися.

Дмитро Дікусар та Даніель Салем

Віталій Козловський нещодавно долучився до лав ЗСУ. Чимало хто вважав, що співак лише піариться своєю повісткою. Втім, все виявилося більш ніж серйозно. Поки що він навчається, але згодом піде у бій. Його світлини у формі прихильники обожнюють, компліментів не шкодують, але висловлюють занепокоєння стосовно артиста. Нікому не хочеться сумних новин.

Віталій Козловський мобілізувався та відправився визволяти неньку

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини