Рубрики: Фото

Зірка “Х-Фактора” Аіда Ніколайчук. Як склалося життя фаворитки Ігоря Кондратюка після шоу?

Співачка Аіда Ніколайчук, чия зірка запалилася на проєкті "Х-фактор", на певний час зникла з інформаційного простору. Як зараз виглядає артистка і чим займається?

Зірка з неймовірно чистим та ніжним голосом зачарувала всіх українців на проєкті “Х-фактор”, а головне звернула увагу найсуворішого судді, Ігоря Кондратюка, на свій талант. Аіда Ніколайчук стала справжнім відкриттям свого часу та швидко набрала популярність, завоювавши серця мільйонів глядачів.

Після тріумфу на телеканалі СТБ вона була на хвилі успіху та слави: світські заходи, визнання… Крім цього її підозрювали навіть у романі зі своїм наставником. Проте вдача — дуже примхлива штука. Її легко впіймати, і так само легко втратити. На деякий час виконавиця зникла з медійного простору, але тільки для того, щоб з новими силами повернутися.

Аіда Ніколайчук з “Х-Фактору” розповіла про життя після проєкту

Зараз Аіда активно веде сторінки у соціальних медіа, випускає нові пісні та збирає допомогу до наших захисників. У співачки тисячі прихильників з якими вона комунікує через Інстаграм. Разом з фанатами їй і вдається закривати збори на потреби наших військових. Також допомагає зірка “Х-фактору” просувати важливі для суспільства петиції.

Аіда Ніколайчук з “Х-Фактору” розповіла про життя після проєкту

А нещодавно артистка натякнула, що змогла зачепитися у Штатах. Вона опублікувала світлину, до якої додала геолокацію з містом Лос-Анджелес. Цікаво, що про Ігоря Кондратюка вона взагалі не згадує, як і про період своєї участі на головному музичному конкурсі телеканалу СТБ.

Стосовно особистого життя, то тут пані Ніколайчук — дуже скритна у цій темі. Вона не показує жодних кадрів зі своєю другою половинкою і не розповідає, чи має чоловіка у серці. Всі її публікації зосереджені або на власному образі, або на творчості.

Поділитися