Рубрики: Фото

Екс-дружина мільярдера Мохаммада Захура Камалія вперше показала свого пасинка від чоловіка: красунчик Арман

Ні для кого не секрет, що українська співачка Камалія - мама двох гарних донечок, але мало хто знає про існування пасинка зірки від першого шлюбу її чоловіка.

Відома українська співачка Камалія 20 років будувала щасливі стосунки у шлюбі з мільярдером Мухаммадом Захуром. Зіркова пара виховує двох прекрасних донечок, але мало хто знає, що в чоловіка є син від першого шлюбу з росіянкою, якого звуть Арман. Дорослий хлопець став точною копією свого батька, а Камалія досі добре з ним ладить навіть попри те, що вони з чоловіком розлучилися.

Задовго до знайомства з Камалією закордонний бізнесмен познайомився та одружився з росіянкою, яка народила йому двох дітей: старша донька Тетяна та син Арман. Діти вчилися та будували своє життя у російській столиці, а після закінчення універстетів старша донька перебралася до Великобританії, а син переїхав до батька і почав жити з його новою родиною.

Арман не дуже любить публічне життя і його не можна побачити на великій кількості фотографій, але Камалія все ж вирішила показати свого пасинка. Високий та стрункий парубок дуже схожий на власного батька. Єдина відмінність – у Армана довге волосся, але йому так дуже пасує.

Камалія показала свого пасинка Армана

Про особисте життя хлопця відомо також небагато. В Мережі припускають, що у хлопця немає стосунків, бо він живе разом з Захуром та Камалією у Києві. Варто зазначити, що в співачки такі хороші стосунки склалися лише з сином Захура. Старша донька Тетяна зовсім не хотіла йти на контакт і постійно сварилася з Камалією, тому за цілих 20 років вони так і не змогли знайти спільної мови одна з одною.

Відомо, що Камалія дуже хотіла народити Захуру дітей, але він на цьому не наполягав, говорячи про те, що в нього вже є діти, тому якщо в них зі співачкою їх не буде – нічого страшного не станеться і все буде добре, але Камалія так не хотіла. Зірка досягнула того, що вона змогла завагітніти і подарувала чоловікові одразу двох донечок.

Поділитися