“Він часто дзвонив мені”: співачка Камалія розповіла про спілкування з російським президентом

Українська співачка Камалія розповіла, як вона тривалий час спілкувалася з російським президентом. Як виявилося, головний суперник Зеленського часто їй телефонував.

Українська співачка Камалія активно підтримує свою рідну Україну під час повномасштабного вторгнення, однак, в неї було тісне спілкування з російським президентом. Про це співачка відверто зізналася на офіційній сторонці в одній із соціальних мереж. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, за яких умов відбувалося таке спілкування та чому воно закінчилося.

Вперше Камалія зустрілася з володимиром путіним в 2005 році в Києві. Тоді зіркова леді навіть не припускала, що за декілька років чоловік покаже себе зі свого найгіршого боку. В ті часи зустріч здавалася досить милою та спокійною, але потім президент росії почав їй телефонувати.

Камалія розповіла про спілкування з путіним
Камалія розповіла про спілкування з путіним

Як зізналася співачка, він дзвонив до неї та запрошував співати у Кремлі, але в якусь мить ці дзвінки припинилися. Причини зірка української сцени не знає ще досі і, чесно кажучи, знати цього вже й не потрібно.

“Він часто до мене телефонував, а потім перестав. Я не знаю, чому, але після цього я побачила в ньому зміни, він став зовсім іншою людиною”, – розповідає Камалія.

Співачка також зауважила, що якби 18 років тому їй сказали, на кого перетвориться президент росії, то вона б ніколи в це не повірила, бо в нього був дуже добрий погляд під час їхньої останньої зустрічі.

“Якби в той час хтось сказав мені, що путін нападе на Україну, я б не повірила”, – додає дівчина.

Камалія розповіла, чому до неї телефонував російський президент
Камалія розповіла, чому до неї телефонував російський президент

Станом на зараз, Камалія є найбагатшою співачкою України, яка вийшла заміж за пакистанця. До війни вони разом з чоловіком та доньками жили в мирному Києві, а зірка займалася кінним спортам. Проте, з наступом все змінилося і їй довелося переїхати, але жінка не забуває про допомогу рідній Україні. Зірка активно займається благодійністю, пише пісні та підіймає не лише настрій нашим військовим, але й бойовий дух та надію на нові звершення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини