Рубрики: Фото

“Невже це справді вони?”: Як виглядали у підлітковому віці українські зірки Оля Полякова, Юрій Горбунов

Кожен із нас переживав буремні часи юності. Але якими у свої часи були представники українського шоу-бізнесу? Пропонуємо переглянути знімки зірок у підлітковому віці.

Маша Єфросиніна

Українська телеведуча Маша Єфросиніна зараз є прикладом для наслідування багатьма дівчатами та жінками. На сьогоднішній день, вона відіграє зовсім не останню роль в українському медіапросторі: випускає своє шоу, бере інтерв’ю у інших зірок та палко допомагає нашим захисникам на передовій.

Але чим займалася Маша Єфросиніна у підлітковому віці та як виглядала?

Маша Єфросиніна у підлітковому віці

На фото телеведуча зображена у віці тринадцяти чи чотирнадцяти років.

Маша не могла стриматися та жартівливо прокоментувала фото:

“Якби моя мама щоранку, проводжаючи мене до школи, не говорила мені, що я найкрасивіша дівчинка на світі, то мені, дівчинці з обличчям хлопчика та зачіскою Олексія Глизіна, в принципі, залишалося піти і втопитися у водах Керченської протоки.”

Оля Полякова

А от подруга Маші Єфросиніної, Оля Полякова, у 16-18 років виглядала напрочуд дорослою. Завжди охайно вкладене волосся, макіяж за усіма канонами тогочасної моди. Можемо зробити висновок, що чоловічої уваги співачці у той час точно не бракувало.

Який вигляд мала Оля Полякова у 16 років

Юрій Горбунов

52-річний шоумен Юрій Горбунов майже не змінився з часів своєї юності: все такий же запальний та веселий.

Виявляється, популярний ведучий має хист до гри на музичних інструментах, зокрема гітарі.

“Пам’ятаю, як у юності часто виконував пісні відомих тоді рок-гуртів у дворі для друзів, – вони мали тоді якесь велике значення. У мене були закохані всі дівчата завдяки гітарі.”

Як виглядав Юрій Горбунов у юності

Катерина Осадча

Згадаємо і про дружину Юрія Горбунова, українську телеведучу Катерину Осадчу. Виявляється, вона займалася модельною діяльністю та була беззаперечною красунею ще з підліткового віку.

Катерина Осадча поділилася знімками ранньої модельної діяльності

“Модельне фото. Мені тут десь 14 років, Японія.”

Поділитися