Анатолій Анатоліч показав, як виглядав у підлітковому віці: носив сережку у вусі та чубчик вкладений гелем

Відомий український телеведучий показав фотографію, на якій його ледве можна впізнати. Знаменитість продемонстрував, як виглядав багато років тому, коли був підлітком

Анатолій Анатоліч є одним із найпопулярніших українських ведучих, який зумів побудувати успішну кар’єру та створити щасливу родину. Знаменитість разом зі своєю коханою дружиною виховують трьох дітей – зіркове подружжя мають двох доньок та одного сина, який народився 2021 року. Крім усього цього, український телеведучий активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Нещодавно на своїй сторінці зірка вирішив пригадати часи, коли він навіть не замислювався ні над побудуванням успішної кар’єри, ні над створенням родини. Анатолій Анатоліч показав шанувальникам, як виглядав багато років тому, коли був підлітком – до популярності та всеукраїнського визнання.

На опублікованій фотографії знаменитість позував у сорочці та краватці, а волосся Анатолія Анатоліча було вкладене спеціальним гелем. До того ж у ті часи відомий український телеведучий мав чубчик, який прикривав частину його лоба. Втім, найпомітнішою та найцікавішою частиною образу виявилась сережка у вусі. Анатолій Анатоліч у підлітковому віці носив прикрасу-кільце у лівому вусі.

Анатолій Анатоліч показав у мережі, як виглядав у підлітковому віці
Анатолій Анатоліч показав у мережі, як виглядав у підлітковому віці

Відомий український ведучий не лише потішив шанувальників архівною фотографією зі своєї юності, а й розповів про те, як для нього пройшов підлітковий вік. Знаменитість зазначив, що він був дуже щасливим підлітком, в якого, звісно, був перехідний вік, втім без зайвих “пригод”, як от, наприклад, поліція чи втечі з дому.

Слід зазначити, що з віком знаменитість таки помітно змінився. Хоча й загальні риси зовнішності Анатолія Анатоліча залишились помітними та незмінними, відомий український ведучий помітно змужнів. Хай там як, з підліткового віку зірка проніс у доросле життя любов до прикрас у вусі – вже після початку кар’єру шоумен ходив уже з двома проколотими вухами.

Як виглядав Анатолій Анатоліч у молодості, коли вже почав кар'єру
Як виглядав Анатолій Анатоліч у молодості, коли вже почав кар’єру

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини