Рубрики: Фото

Камалія у стильному комбінезоні в квіточки влаштувала дівич-вечір зі своїми доньками: роблять селфі на Майорці

Зірка української сцени і колишня дружина мільярдера Камалія показала в Мережі, як проводить час зі своїми доньками на сонячній Майорці в Іспанії.

Українська співачка Камалія є не лише відмінною співачкою, але й хорошою мамою. Зірка разом з колишнім чоловіком-мільярдером Захуром виховують двох прекрасних донечок — Арабеллу і Мірабеллу. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як зіркова мама проводить час зі своїми дітьми.

Зараз Камалія з доньками відпочиває в Іспанії на Майорці. Відповідні фотографії зʼявилися у соціальних мережах співачки, на яких можна побачити справжній дівич-вечір мами з доньками. Дівчата роблять селфі та вечеряють в одному з ресторанчиків Майорки.

Камалія показала, як проводить час зі своїми доньками

В одній із соціальних мереж Камалія розповіла, що в неї є власний куточок на Майорці, куди вона, власне, запросила своїх доньок. Судячи з усміхнених облич дівчат і самої зірки, можна сміливо сказати, що вечір вийшов вдалим.

Для виходу у світ зі своїми дітьми Камалія обрала цікавий комбінезон з квітковим принтом, який виділяє її плечі. Зірка доповнила образ невеличким кулоном та природнім макіяжем. Що стосується доньок — дівчата не відстають за стилем від своєї мами. Одна зі спадкоємиць зіркової родини обрала для себе стильну приталену сукню смарагдового кольору, а інша одягнула вільну сукню білого кольору з квітчастим принтом, як у мами.

Камалія показала свій відпочинок на Майорці

Для тих, хто не знає, Камалія та її ексчоловік Мохаммад Захур розлучилися після 20 років шлюбу. Істинну причину розлучення пара не називає, але колишнє подружжя вирішили підтримувати хороші стосунки для виховання дітей. Зараз Камалія з чоловіком продовжують проводити разом час і подорожувати. Прихильники мають надію на воззʼєднання зіркового подружжя.

Поділитися