Рубрики: Фото

Як виглядає і чим займається Аіда Ніколайчук, яка підкорила серце Ігоря Кондратюка: зовнішність змінила

Відома учасниця "Х-фактору" Аіда Ніколайчук нагадала про себе у мережі. Як виглядає зірка, яка вразила самого Ігоря Кондратюка? Показуємо свіжі фото співачки.

Аіда Ніколайчук. Героїня цього матеріалу стала вельми популярною завдяки своїй участі у проєкті “Х-фактор”. Її виступ з перших нот ошелешив всіх, адже навіть професійні судді не повірили, що така скромна пані може мати кристально чистий голос. Її навіть зупиняли, аби з’ясувати, чи не під фонограму співає дівчина.

Звісно, Аіда отримала зелене світло на майбутні виступи.

Які стосунки були в Аіди Ніколайчук та Ігоря Кондратюка?

Так, як талановита дівчина стала підопічною найпопулярнішого українського продюсера, одразу поповзли чутки про роман знаменитостей. Звісно інтерес підвгрівали і самі селебріті, які з’являлися разом на світських заходах і чиї спільні фото потрапляли у пресу.

Переможниця Х-фактору Аіда Ніколайчук показала свіже фото

Втім, тандем Кондратюка і Ніколайчук проіснував недовго. Вже за рік після перемоги Аіди на “Х-факторі” ніхто вже й не згадує, що колись вона була у близькому колі спілкування до Кондратюка.

Як зараз виглядає Аіда Ніколайчук?

Аіда не полишала музику і з ростом популярності соціальних мереж стала розвивати себе ще й як блогерку. До речі, згуртувала коло себе чималу кількість прихильників. Нині у ній неможливо впізнати ту скромну дівчину з бездонними очима, яка дебютувала на телеканалі СТБ. Пані Ніколайчук кардинально змінила свій стиль.

Переможниця Х-фактору Аіда Ніколайчук показала свіже фото

Нагадаємо, що у 2013-му році Аіда Ніколайчук стала переможницею 3-го сезону проєкту “Х-фактор”, обійшовши своїх конкурентів Олексія Смирнова та Євгена Літвінковича. Того ж року отримала премію YUNA у номінації “Відкриття року”. Після свого тріумфу новоспечена зірка почала свою сольну кар’єру.

Поділитися