Рубрики: Фото

Ані Лорак підняла на сміх вся мережа: поп-діва пустилася у пляс, показавши, як від’їлася на курорті (ФОТО)

Ані Лорак знову опростоволосилася. У мережу потрапило відео, де зірка танцює вдома. Прихильники звернули увагу, як змінилася зірка і були не у захваті від цього.

Ані Лорак. Ця популярна співачка звела свою репутацію серед українських прихильників нанівець. Ще після 2014-го року зірка поїхала до рф будувати кар’єру, але завдяки тому, що ніколи не висловлювала негативних думок у бік України та намагалася триматися осторонь всіх політичних і громадських тем, ще зберігала свою чималу аудиторію прихильників. У 2021-му році навіть змогла приїхати в Одесу та дати концерт у клубі.

Ані Лорак влаштувала танці вдома

Втім, 2022-й розставив все по місцях. Артистка промовчала під час повномасштабного вторгнення і лише за пів року після початку масованої російської навали висловила емоції, але так і не назвала події війною.

Нині Лорак, повернувшись у медіапростір, так само не згадує Україну та не намагається бодай якось підтримати своїх колишніх співгромадян. Натомість зірка публікує кадри з відпочинку, ділиться своєю творчістю, яку продовжує створювати російською, до речі. У мережі вже це стало причиною для обговорень і жартів у бік знаменитості.

Схоже, позиція Ані так допекла її колишній фан-клуб, що в інтернеті почали висміювати навіть її зовнішність.

Дикі танці Ані Лорак

Прихильники помітили, як сильно розповніла співачка, яка раніше відрізнялася точеною талією і підкачаними формами. Навіть її колишній продюсер, Юрій Фальоса, в одному з інтерв’ю пригадував, що виконавиця з дитинства обожнювала спорт і це дало їй змогу виглядати, як підліток навіть у 40.

Нагадаємо, що Ані Лорак через свою позицію опинилася під загрозою позбавлення своїх державних нагород, отриманих в Україні. Крім цього, різні громадські організації, які створили списки зрадників, внесли туди ім’я співачки. Не відомо тільки, що нині з нерухомістю поп-діви.

Поділитися