Рубрики: Фото

“Приємніше дивитись в дзеркало”: Катерина Репяхова показала, як змінилася її фігура за три тижні тренувань

Блогерка та дружина Віктора Павліка похизувалася фігурою у соціальних мережах. Зірка розповіла, що досягла такого результату всього за три тижні.

Заняття спортом – це не лише приємно, але й дуже корисно. Більшість українських зірок та блогерів починають все активніше пропагувати спорт своїм прихильникам, показуючи власні досягнення та результати. Цього разу фігурою в Мережі вирішила похизуватися дружина Віктора Павліка та блогерка Катерина Репяхова.

Дівчина опублікувала відео в білизні білого кольору з яскравими помаранчевими швами і неможливо не помітити струнку талію та прес блогерки. Катерина стала значно краще виглядати і завдячує цьому активним заняттям у спортивному залі.

“3 тижні тренувань 4 рази на тиждень і мені набагато приємніше дивитись на себе в дзеркало”, – написала Репяхова.

Крім цього, зірка розповіла, що повністю змінила свій раціон харчування. Вона прибрала зі свого раціону всі борошняні вироби, солодке та будь-який хліб. Також Катерина не пʼє шкідливих газованих напоїв і не замовляє їжу з ресторанів швидкого харчування, яка містить багато жирного та калорійного продукту. Тепер в житті дружини Павліка присутній спорт і плавання, які позитивно впливають на стан її фігури та сприйняття кращої версії себе.

“Кайфую від цього процесу. Зал по-своєму люблю і плавання по-своєму”, – каже зірка.

Катерина Репяхова похизувалася фігурою в Мережі

Катерина додала, що її ціль номер один зараз – це струнка та тоненька талія. Тому вона так активно ходить до спортивного залу і відмовилася від шкідливих продуктів. Раціон блогерки також поповнився протеїновими коктейлями, які добре впливають на відновлення організму до або після тренування і містять відповідний рівень білка.

Поділитися