Рубрики: Фото

Такою її не бачив навіть Тарас Тополя: співачка Alyosha опублікувала сміливі фото з відкритими плечима

Зірка української сцени Alyosha рідко тішить прихильників новими фотографіями, але цього разу артистка вразила своєю зовнішністю не на жарт.

Відома українська співачка Alyosha з початком повномасштабного вторгнення переїхала до Штатів разом з дітьми. Чоловік артистки Тарас Тополя вирішив поповнити лави захисників України, а також дає благодійні концерти по всій Україні. Співачка також не мовчить і робить все можливе, щоб наблизити нашу перемогу.

Крім волонтерської та культурно-просвітницької діяльності, Alyosha не проти поділитися цікавими фотографіями зі свого особистого життя та проводить комунікацію зі своїми прихильниками. Співачка опублікувала сміливе фото з відкритими плечима, в описі якого запропонувала прихильникам закінчити віршований ряд, який вона придумала.

“Ми розбилися на світи
І позникали хто тут, хто там,
Впали сльозами в водоспад
І розтеклися шукати храм”, – пише Alyosha.

Співачка Alyosha поділилася сміливими фото

Користувачі Мережі зраділи такій комунікації з ними та вирішити дописати два рядочки, яких не вистачає для повної картини. Від деяких з них навертаються сльози на очі, а деякі змушують тебе посміхатися.

  • “Я всміхаюсь твоїм листам… Розкажи мені, як ти там?”,
  • “Ми знайомі з тобою давно, з моменту як стався великий бам, ми розбилися на світи, і позникали хто тут хто там, впали сльозами в водоспад, і розтеклися шукати храм….. Я цілую тебе уві сні, всі новини неначе спам”, – пишуть прихильники.

На фото зірка української сцени позує перед камерою у стильних окулярах з відкритими плечима. Alyosha образ дуже нетиповий для себе образ. Варто зазначити, що на попередньому фото артистка зʼявилася у чорному костюмі з не менш відкритими ділянками тіла.

Співачка Alyosha поділилася сміливими фото
Поділитися