Катя Репяхова на збільшенні губ і ринопластиці не зупинилася: дружина Павліка вирішила накачатися вся

Дружина Віктора Павліка, Катя Репяхова, не перестає дивувати. Вона капітально взялася за себе і показала, як зараз трансформує свою зовнішність.

Віктор Павлік і Катя Репяхова стали однією з найпопулярніших пар українського шоу-бізнесу. Попри те, що зірки мають чимало хейтерів, вони показують, що насправді можуть бути прикладом до наслідування.

Відомий український співак Віктор Павлік серйозно захворів та потребує негайного лікування
Дружина Віктора Павліка показала, як приводить себе в форму після пологів

Обраниця музиканта — панянка сучасна і прогресивна. Вона вже зробила собі пластику носа, трансформувала підборіддя та губи. Нині ж взялася за здоровий спосіб життя, зайнявшись фігурою. Нещодавно кохана зірки показала кадри із заняття у спортивній залі.

“Тренування за розкладом”, — пише Катерина і додає: “Треба піднажати, а дали 3 вихідні”.

Дружина Віктора Павліка показала, як приводить себе в форму після пологів

Цікаво, що блогерка позитивно ставиться до всіх змін у тілі та вважає, що людина має повне право робити зі своєю зовнішністю все, що забажається. Схоже, такої ж думки притримується і Віктор Павлік, який не заперечує своїй дружині у пластичних операціях та походах до косметологів.

Втім, не всі розділяють позицію зірок. Попри те, що Катя намагається лише трохи коригувати те, що особисто їй здається негарним у своїй зовнішності, хейтери не втрачають можливості підколоти Репяхову за її прагнення відповідати стандартам краси. У коментарях вже стабільно вона отримує порції негативу за зміни у тілі та поради, яких не шукала серед користувачів мережі.

Нагадаємо, що Катя Репяхова і Віктор Павлік зараз посунули на другий план всі свої особисті задачі та стали активно займатися здоров’ям крихітного сина Михайла, який у 2 роки фактично не балакає. Дитину водять до спеціалістів, зокрема до лікарів, а також водять на спеціальні заняття до професіоналів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини