Рубрики: Фото

“Колишня” Дана Балана Тіна Кароль показала елітний будинок під Києвом: навіть яблучний сад є

Українські зірки чимало заробляють і можуть собі дозволити будувати величезні маєтки в елітних селищах під Києвом. Цього разу Тіна Кароль показала, в якому райському куточку проживає саме вона.

Тіна Кароль може похизуватися своїми статками, які є більшими, ніж в половини зірок українського шоу-бізнесу. Не стало винятком й житло зірки, яке займає цілий гектар землі. На цій території розташований величезний яблуневий сад, 213 кущів троянд і ще багато чого іншого. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як виглядає елітний маєток під Києвом, в якому мешкає співачка.

Зірка розповіла Катерині Осадчій про власні володіння під час зйомок програми “Світське життя”. Як можна побачити на кадрах, закріплених нижче, у володіннях Тіни Кароль двоповерховий маєток з цокольним поверхом і мансардою. Також на території присутнє невеличке футбольне поле, яблуневий сад, озеленені арки та комфортна альтанка для домашніх посиденьок.

Тіна Кароль показала свій маєток

Співачка каже, що по-особливому пишається власним садком, який їй вдалося створити своїми силами. Ба більше, Кароль вирощує овочеві культури на власній території і зовсім нещодавно хизувалася в Мережі першим врожаєм огірків, які їй вдалося виростити. Не дивлячись на любов до садівництва, в Тіни Кароль є садівники та помічники, інакше впоратись з такою великою територією було б просто неможливо.

Як виглядає елітний маєток Тіни Кароль

Майже кожного дня Тіна починає свій ранок з частування малиною просто з кущиків, а також любить поласувати домашнім виноградом. Та всій території висаджено близько 213 кущів троянд, які створюють атмосферу затишку та неабиякого достатку. Крім цього на веранді присутня лаунж-зона з комфортним каміном, який оснащений всім необхідним для якісного та вдалого відпочинку.

Тіна Кароль показала свій маєток
Поділитися