Рубрики: Фото

Віталій Козловський показав фото зі служби та заговорив про головне: “Мужики за спідницями ховаються”

Співак Віталій Козловський не побоявся повістки та пішов служити у ЗСУ. Після проходження підготовки на полігоні, артист вирушив по-справжньому захищати Україну.

Віталій Козловський вразив всіх своїм мужнім та серйозним вчинком. Він, отримавши повістку, попри всі зв’язки і свої можливості, вирішив не лишатися у тилу, а піти на передову. Як проходила підготовка та як змінювався знаменитий чоловік, він показував в Інстаграмі. Нещодавно він прийняв присягу та поїхав служити. Проте, коли є вільна хвилина, він намагається не забувати своїх прихильників та радує їх новими кадрами.

День тому співак показав нове селфі, підписавши:

“Дякую усім Людям, хто невтомно підтримує та допомагає нашим воїнам”

Користувачі мережі влаштували справжній аншлаг компліментів, які переросли у дискусію. Обговорювали прихильники, звісно, вчинок виконавця. Підписники вражені відважністю зірки, але при цьому не забули дорікнути чоловікам, які лишилися у тилу.

  • “Цей випадок коли всі критикували Козловського за недостатню мужність, а тут війна розставила все на свої місця, ті хто були супер мужики за спідницями ховаються…”
  • “Хай бережуть його Сили Небесні і думки сотень прихильниць”
  • “Нехай Божа рука супроводжує вас Віталій усюди, де б ви не були!”
  • “Молодець, що не побоявся і пішов у ЗСУ! Не те що інші недочоловіки”
Віталій Козловський показав фото з передової

Сам же Віталій розповідав, що пройшовши навчання на полігоні, йому перед прийняттям присяги далі всього два дні, аби перевести дух. Артист розповів, що у ці пару вихідних він не відлежувався вдома. У нього по плану була поїздка на студію звукозапису, щоб створити новий трек, потім мав привітати дуже важливих для себе людей з весіллям. Крім цього планував привезти своїй бригаді тепловізор.

Поділитися