Борисюк-старший пішов у засвіти. Ольга Сумська у розпачі поділилася непростою втратою: “Летіть, наш рідний”

Акторка Ольга Сумська поділилася тужливою новиною: у зірки тепер на одного родича менше. Хто підтримав знаменитість і чи змогла у цій ситуації відкрити своє серце її сестра Наталія?

Вже другий рік поспіль родина акторки Ольги Сумської зазнає непоправних втрат. Минулого року прямо на початку повномасштабного вторгнення, померла мама зірки. Ховала знаменитість літню жінку під обстрілами і ледь не потрапили сама у біду. Цього року лихо не відпускає цю сім’ю.

Ольга Сумська поділилася новиною про втрату ще одного родича

Артистка з розпачем поділилася з прихильниками в Інстаграмі страшною новиною: не стало її свекра, Миколи Петровича. Схоже, з батьком свого чоловіка Віталія вона була у гарних стосунках, адже висловила свій сум проникливою фразою:

“Світла памʼять нашому дорогому, найдобрішому у світі батьку і дідусеві, моєму неймовірному свекру! Летіть, наш рідний”

Чи не вперше Ольга показала свого свекра і тата пана Віталія. Цікаво, що про нього актор не розповідав багато. Відомо, що немолодий чоловік свого часу працював при міністерстві, згодом трохи змінив вектор професії та став очолювати сільсько-господарські технікуми. У мережі знайти про нього інформацію досить складно, адже був Микола Петрович персоною непублічною. Відомо, що проживав на Печерську в елітному районі у радянський час, що може натякати на високу посаду Борисюка-старшого.

Прихильники родини Сумської висловили свої найщиріші співчуття у коментарях, написавши:

  • “Співчуття. Тримайтеся”
  • “Ольга, прийміть найщиріші співчуття Вашій родині. Тепер Ваш свекор янгол який буде Вас оберігати з неба… Царство Небесне”
  • Світла пам’ять. Хай спочиває в мирі… Найщиріші співчуття родині …”

Чи підтримала сестра Наталія Ольгу та Віталія? Про це мови зірка не веде. Відомо одне, що свою неньку ховала тільки одна дочка, молодша.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини