Рубрики: Фото

Тепер і фотошоп не потрібний: Оля Полякова з донькою похизувались, як схудли на недешевому курорті в Італії

Відома українська співачка показала результати схуднення після детоксу в Італії. Зірка разом зі старшою донькою вирушила на курорт за кордон в оздоровчий санаторій

Оля Полякова, відома українська співачка, нещодавно вирішила влаштувати для себе та старшої доньки відпустку. Знаменитість разом із Машею полетіла за кордон, до Італії. Там на зірок чекав відпочинок в оздоровчому санаторії. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Оля Полякова поділилась емоціями та показала результат їхнього з донькою детоксу.

Артистка розповіла, що останні вісім днів вони з Машею дотримувались жорсткої, але такої корисної для організму дієти. Крім того, знаменитості вживали виключно лікувальну воду та активно відпочивали. Оля Полякова з донькою відвідували масажі та інші процедури, спрямовані на відновлення та підтримання здоров’я.

Оля Полякова з донькою Машею похизувались результатами схуднення після 8-денної дієти
Оля Полякова з донькою Машею похизувались результатами схуднення після 8-денної дієти

Знаменита українська співачка розповіла своїм шанувальникам, що давно мріяла спробувати такий відпочинок, але ніяк не могла наважитись кинути роботу та приділити час здоров’ю. Каталізатором для артистки став той факт, що їй не подобалось те, що вона бачила у дзеркалі. Полякова знайшла сили чесно зізнатись, що після початку повномасштабної війни вона почала час від часу вживати міцні напої, тому стан її фігури погіршився.

“Думала, що на мені це не відображається, але останнім часом мені не дуже подобалося, який вигляд я маю у дзеркалі, але зізнатися, що в мене проблеми я не хотіла, аж до поки не попала сюди”, – прокоментувала зірка й додала, що вісім днів жорсткої дієти не минули дарма.

Оля Полякова з донькою Машею похизувались результатами схуднення після 8-денної дієти

На фотографії у бікіні знаменитість наочно продемонструвала, як добре позначився на ній такий детокс-відпочинок і додала – тепер їм із донькою не потрібен фотошоп, адже вони зуміли привести своє тіло та думки в порядок.

Поділитися