Рубрики: Фото

Потап показав себе на фоні моря: чому чоловік Насті Каменських став жити окремо від дружини в Одесі

Репер Потап вже не вперше показує світлини з Одеси, де явно проводить час не з ним на півдні. Чому знаменитий чоловік поїхав від Насті Каменських та з ким його бачили на пляжі?

Відомий репер Потап став часто публікувати світлини з поїздки в Одесу. Схоже, буває там частіше, ніж вдома у Києві. Навіть у коментарях прихильники пишуть, що буває бачать зірку у місті та жалкують, що не підійшли сфотографуватися. Тим часом його дружина Настя Каменських всюди: і в сторіз, і постах в Інстаграмі демонструє, що також проводить час сама.

“Добрий ранок Одеса! Спорт!”, — натхненно пише Олексій Потапенко.

Потап показав безтурботне селфі на фоні моря в Одесі

Примітно, що поки одні прихильники зашарілися і не наважуються зробити селфі з кумиром, інші знімають таємно та діляться вельми цікавими кадрами. Не так давно артиста побачили у компанії зовсім юної дівчини та хлопця. З молодими людьми обранець поп-діви прогулювався набережною і спустився на пляж. Не зрозуміло, що було далі, адже популярний чоловік швидко пішов зі своєю компанією у справах.

Потап засвітився на пляжі в Одесі з незнайомою дівчиною

Користувачі мережі навіть припустили, що поруч з Потапом могла бути популярна ТікТок блогерка Юлія Верба.

Тим часом Настя Каменських у Києві. Вона показала кадри з прогулянки Андріївським спуском. Написала, що це її улюблене місце.

Подружжя вже не раз підозрювали у розлученні, проте поп-діва запевняє: у них з обранцем все добре і стосунки мають екологічний характер. Так, дійсно, вони можуть не проводити спільно час, а період повномасштабного вторгнення показав, що навіть певний період здатні прожити окремо. Аргумент у співачки залізний: зазначає, що це абсолютно нормально, адже вона з коханим — просто чоловік і дружина, а не близнюки.

Нагадаємо, що одружилися Потап і Настя Каменських у 2019-му році.

Поділитися