“Вже немає часу на ці моменти”: Потап відверто розповів, чому більше не підтримує зв’язок з Позитивом

Репер та продюсер Потап тривалий час співпрацював над спільними проєктами з Позитивом. Прихильники почали помічати, що зірки більше не спілкуються і Потап вирішив пояснити, чому.

Потап почав тісну співпрацю з Позитивом вже дуже давно. Завдяки продюсеру світ дізнався про гурт “Время и Стекло”, який подарував Україні безліч прекрасних пісень. Після того, як Дорофєєва захотіла піти у вільне плавання, Позитив тривалий час залишався під опікою репера, але й він пішов від нього у сольну кар’єру.

Раніше вони підтримували дуже тісний зв’язок один з одним, але зараз все кардинально змінилося. Це все частіше почали помічати прихильники обох артистів, тому Потап вирішив дати розгорнутий коментар про те, що насправді зараз відбується між двома друзями та чи підтримують вони хоч якесь спілкування.

Потап зізнався, чому більше не спілкується з Позитивом
Потап зізнався, чому більше не спілкується з Позитивом

Чоловік Каменських каже, що вони з Позитивом зараз й справді не спілкуються, але так склалися обставини. Екс-підопічний завжди буде для нього хорошим другом і чоловік не збирається за жодних обставин змінювати свою думку з цього приводу.

Також артист додає, що фокус його діяльності трішки змінився в інший бік. Якщо Позитив молодий і має створювати музику для відповідної вікової категорії, то статус Потапа вже трішки відрізняється, саме тому чоловік хоче займатися дещо іншими справами. На думку артиста, зараз немає часу на веселощі та кайфування, яке в них було з Позитивом за час їхньої тісної дружби.

“У мене статус і вік вже такі, що мені потрібно робити щось масштабне. Якось так сталося, що ми останнім часом ніде не бачились. Були на благодійних заходах, але або на різних, або приходили в різний час. Позитив зараз багато робить для України. Він молодець і я вважаю його своїм другом” – додає Потап.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини