Рубрики: Фото

Віталій Козловський показав, як йому служиться на передовій: “Не про таке життя я мріяв” (ФОТО)

Відомий співак Віталій Козловський довів, що має сталеву волю та, отримавши повістку, пішов на фронт. Артист поділився першими враженнями про свою службу.

Відомий співак Віталій Козловський відправився на фронт. Цього року він отримав повістку та, попри зв’язки та можливості, лишатися у тилу чи то взагалі їхати за кордон не став. Він пройшов навчання, прийняв присягу та відправився на передову.

Віталій Козловський розповів, що насправді думає про службу на фронті

Знаменитість не приховував, що для нього це був новий незвичний досвід, але згодом так втягнувся у військову справу, що взагалі йому стало звичніше тримати зброю у руках, аніж мікрофон. Нині навчання завершено і він повністю присвячує свій час обороні України. Нещодавно показав, як сидить у землі та поділився емоціями.

“Не про таке життя я мріяв”, — пише Віталій, додаючи, що дуже сумує за сценою, але тепер по-іншому не може. Натякає, що буде воювати далі.

Козловського однією з перших підтримала Ольга Полякова, яка написала:

“Боже Віталік! Я в шоку! Бережи себе друже!!! Обов’язково вцілій!!! Пишаюся , молюся! Будуть концерти! Ще й які! Люблю”

Не була у стороні й Ольга Цибульська, яка побажала артистові берегти себе та написала, що любить його. Її тезка, пані Сумська також написала кілька теплих приємних слів, відзначивши, що Віталій — справжня гордість.

Прихильники також подарували безліч компліментів та гарних побажань своєму кумирові, щоправда, пожурили його… за паління. Дійсно, Козловський вже не вперше позує з нетиповим для себе продуктом у руці. Фанати пишуть:

  • “Нічого так не прикрашає чоловіка як військова форма”
  • “Ану викинь цигарку. Тобі ще нас тішити новими хітами. А взагалі, не дарма ти подобався мені ще з часів караоке”
  • “А ми сумуємо за вашими виступами! Дуже пишаємося вами! Дякуємо за захист! Бережіть себе, будь ласка!”
  • “Тримайся, Віталик! Усе обов’язково буде добре! Я пишаюся тобою! Ти справжній Чоловік, справжня Людина! Бережи тебе Бог!”
Поділитися