Рубрики: Фото

Настя Каменських у рожевій сукні ніжно поклала руку на округлий живіт, виказавши, хто до цього причетний

Співачка Настя Каменських поділилася в Інстаграмі кадрами, як відпочиває в Одесі. Зірка заінтригувала новою сторіз, де ніжно обійняла округлий животик.

Настя Каменських нещодавно поділилася кадрами того, як приїхала в Одесу. Днями раніше про своє життя у цьому прекрасному південному місті розповідав її чоловік Потап, поки дружина, схоже, завершувала справи у столиці.

Настя Каменських розбурхала чутки про свою вагітність

Нині пара возз’єдналася і поп-діва продемонструвала, як гуляє півднем країни. З-поміж всього вона поділилася особистими кадрами, зазначивши, що знову набрала вагу. Ця історія не нова для співачки і вона, ніжно обійнявши животик, запитала прихильників, що робити, коли дуже смачні страви спровокували зайві кіло.

На щастя, Настя знайшла чимало однодумців, які зауважили, що життя — одне, треба не заморочуватися і взагалі не думати про схуднення. Каменських своєю чергою відповіла, що раз такі відповіді їй надсилають, то зі своїми фанатами вона точно на одній хвилі.

Настя Каменських розбурхала чутки про свою вагітність

Дружина Потапа вже не раз пояснювала, що дуже схильна до повноти. У часи своєї роботи у дуеті з репером, співачка мала пишну вроду, а через це її неодноразово підозрювали у вагітності. Вона ставилася до цього самоіронічно, розповідаючи, що тільки доведеться їй смачно поїсти, так одразу всі думають, що вона скоро буде народжувати.

Тим не менш, розпочавши сольну кар’єру, Анастасія міцно взялася за свою фігуру. Вона активно займалася спортом та сиділа на суворій дієті. Спуску собі не давала і тому дуже скоро стала, як тростиночка. Проте, у 2022-му через стрес і постійні хвилювання, кілограми до неї повернулися, але артистка не переймається вже так сильно.

Нагадаємо, що Потап і Настя Каменських одружилися у 2019-му.

Поділитися