Рубрики: Фото

“Паралельний світ”: 42-річна Лілія Ребрик вперше показалася в купальнику, а чоловік Андрій Дикий і не проти

Відома українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик не часто показує прихильникам сміливі фото, але цього разу зірка вирішила це змінити.

Лілія Ребрик не часто показує в Мережі переваги чи недоліки своєї фігури, але цього разу зірка вирішила це виправити. Під час своєї чергової відпустки Лілія опублікувала відео, на якому можна побачити її в купальнику разом з донькою. Відео містить жартівливий характер, але телеведуча каже, що вона наче опинилася у паралельному світі.

“Якийсь паралельний світ…без війни…”, – пише зірка.

Зірка обрала чорний класичний купальник, верх виконаний стилі бандо, а низ – звичайні плавки. Донька акторки танцювала у воді в яскравому блакитному купальнику і, схоже, мама з донькою дуже гарно провели час.

Лілія Ребрик на відпочинку в Туреччині

Користувачі Мережі в коментарях не дуже зрозуміли, чому зірка показує свій відпочинок під час повномасштабного вторгнення, але знайшлися й ті, хто став на захист Лілії. На думку деяких прихильників жінка дуже багато зробила для України, тому вона має право на відпочинок зі своєю донькою.

“Негативні коментарі пишуть ті, хто не може собі дозволити відпочинок! З яких пір поїздка у Туреччину стала чимось захмарним? Навіть людина з середнім рівнем життя може собі дозволити раз у рік такий відпочинок. Чи тепер не жити? Дітей в підвалі тримати? Якщо у кожного з вас з’явиться можливість хоча б декілька днів відпочити, зробіть це! Ніхто не обесцінює все те, що роблять наші захисники! Це війна!”, – написала прихильниця.

Сама Лілія на дуже звертає увагу на хейт у її бік. Після відео з відпочинку акторка опублікувала нове фото в купальнику. Цього разу Ребрик зʼявилася у такому ж вбранні, як минулого разу, але жовтого кольору.

Лілія Ребрик показала свою фігуру в купальнику
Поділитися