Рубрики: Фото

Влад Яма з сином розмалював американцям асфальт у кольори українського стяга: дружина все зафільмувала (Відео)

Хореограф Влад Яма разом зі своїм сином влаштували незвичайний перформанс у США, розфарбовуючи асфальт у жовто-блакитні кольори. Результатами артист поділився у сторіз.

Український хореограф Влад Яма разом зі своїм сином створювали незвичний художній перформанс на честь Дня незалежності України в Америці. Вони розмалювали асфальт у кольори українського стягу, використовуючи спеціальні фарби для графіті. Маленький наступник зірки під пильним оком мами з татом старанно вивів на асфальті прапор, поки його ненька, замилувавшись дитям, знімала все на камеру. Вийшло дуже символічно.

Влад Яма з сином намалювали прапор України у США

Відомо, що Влад Яма емігрував до Сполучених Штатів Америки у 2022 році, шукаючи кращого майбутнього для себе та своєї сім’ї під час важкої ситуації в Україні, коли росіяни пішли окупувати наші землі. Проте, видно, що свою Батьківщину не забувають, шанують та привчають до цього свою дитину.

Попри всі перипетії та хвилю негативу, пов’язану з його виїздом 24-го лютого, все одно хореографу вдалося зберегти чимало прихильників навколо себе. З ними він майже щоденно ділиться новинами зі свого життя і показує, як проводить час за кордоном.

За океаном він не раз опинився у дивних та комічних ситуаціях, своєрідно переживаючи культурний шок. Однією з найбільших пам’ятних історій стала та, коли Влад Яма показав, як на смітнику знайшов валізу, яку можна було забирати, адже її колишнім власникам вона не була вже потрібна. З таким азартом забирав річ хореограф, зазначивши, що відправить сумку в Україну. Не пусту звісно.

Влад Яма у Штатах кардинально змінився

Такий жест у мережі не оцінили, а жовта преса на “ура” підхопила новину про пригоди знаменитості. Сам же зірковий чоловік поставився по-філософськи до всього, що про нього писали в інтернеті.

Поділитися