У Дзідзьо є син і хрестила його Ольга Цибульська: чому Михайло Хома не розповідав про маля не від Славії

Відомий співак Дзідзьо представив свого хрещеного сина після таїнства в одному з найкрасивіших храмів України. Як виглядає малюк, а головне хто народив дитину зірці?

Співак Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо, приголомшив своїх шанувальників новиною про те, що став батьком. Щоправда, хрещеним. У 2018-му році він показав світлину, де разом зі співачкою Олею Цибульською тримає на руках крихітне маля у святковому згорточку.

Однак, таїнство хрещення навіть не так вражає, як загадковість, що оточує дитину та її матір. Артист та його добра подруга та навіть муза і героїня його кліпів стали кумами. Жінку звати Надія, проте вона ні на мить не відкриває публічно ім’я рідного батька синочка чи хоча б справжнє прізвище. Ця таємничість лише розпалює інтерес у фанів.

Серед моментів, які вразили прихильників — вибір імені для хрещеного сина. Ім’я Денис стало символом нового початку, адже це ім’я надає силу та відвагу. Храм, де відбулося таїнство, додає цій події особливого значення, зближаючи духовний світ з реальністю.

Михайло Хома показав свого маленького сина

До речі, не дивно, що саме Дзідзьо обрали на роль хрещеного, адже співак неодноразово наголошував на значущості родинних цінностей і духовних зв’язків, і ця подія стала ще одним доказом його глибокого відношення до цих цінностей. Прихильники ж не сумнівалися у побожності співака, адже він з Галичини, де люди славляться шанобливим ставленням до віри.

Подальші плани та рішення куми зірки, Надії, щодо розкриття свого таємничого минулого залишаються невідомими. Однак, вона вже залишила великий слід у серцях прихильників та у світі Михайло Хоми, який тепер оточений ще більшою аурою загадковості. Свого похресника, щоправда, відтоді він не показував.

Дзідзьо вперше показав свою сестру
Михайло Хома показав свого маленького сина

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини