Рубрики: Фото

Надя Дорофєєва показала, як гуляє з дочкою Кацуріна у Варшаві: молода мачуха зробила милі кадри з падчеркою

Тренерка "Голосу-13" Надя Дорофєєва, схоже абсолютно влилася у нову роль мачухи та стала проводити дозвілля з дочкою свого нового чоловіка Михайла Кацуріна.

Зіркова українська співачка Надя Дорофєєва продовжує радувати своїх шанувальників найтеплішими та найемоційнішими моментами зі свого особистого життя. На цей раз артистка вирішила поділитися часткою своєї нової щасливої подружньої реальності та показати нам, як проводить час із донькою свого коханого Михайла Кацуріного.

Артистка разом зі своєю миловидною пасербицею вирушила Варшавою на спільну подорож. Зіркова брюнетка та її чарівна падчерка проводили час разом, насолоджуючись атмосферою старовинного міста та відкриваючи для себе нові місця.

На своїй сторінці в Instagram Надя Дорофєєва поділилася зі своїми фоловерами найтеплішими моментами цієї прогулянки. Знаменита співачка опублікувала милі фотографії, на яких вона іде поруч з малечею, а також фото, на яких донька Кацуріна радісно їсть морозиво.

Надя Дорофєєва показала, як спілкується з дітьми Кацуріна

Надя Дорофєєва завжди підкреслювала важливість сімейних цінностей та родинних моментів у своєму житті, але раніше до дітей не була готова. Проте, схоже, її серце зараз розтануло.
Фанати нестримно висловлюють своє захоплення цією подорожжю та обожнюють милі фото, які поділилася з ними тренерка “Голосу країни”. Такі миті підсилюють віру в те, що сімейне щастя та гармонія завжди залишаються в центрі уваги знаменитостей, навіть у світлі співачки із заповітною кар’єрою.

Надя Дорофєєва показала, як спілкується з дітьми Кацуріна

Відомо, що дівчинка, яку звати Олександрою, народилася у шлюбі Михайла та Даші Кацуріних. Вона старша, і переважно зараз мешкає зі своєю ненькою у Польщі. Як відомо, після новий про роман Наді з ресторатором, його екс-дружина обірвала зв’язки з співачкою.

Поділитися